Prawda. Tibia byłaby dobra gdyby wyszła kilka lat wcześniej
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
Widze że fajne zdanie macie o tibi ;D .Grałem w to kiedys i sądze że straciłem na nią tylko swój cenny czas . Tibia = słabasze oceny mniej czasu dla przyjaciół - rodziny (dotyczy to osób które chcą osiągnąć coś ciekawego w tej grze . Uwierzcie mi tibia to strata czasu ^^ . Zajmijcie sie nauką i miłością xD
_________________ \m/ _/....\_ \m/
_ \ _(O_o)_ / _
------------------
Najpierw był chaos... potem poszedłem do sklepu, kupiłem dwie nalewki, stworzyłem świat i było ok.
------------------
tyle czasustracilem na tibie ze to szok, teraz juz nie instaluje nawet gierek ktore moglyby mnie tak straszliwie wciagnac. jedynie co gram to w jakies na kurniku bilardy czy cos albo takie w stylu co tu jakas z zigzapa byladana zwykla flashowa
Tibia to największy shit jaki kiedy kolwiek wyszedł na kompy . Kieyś słyszałem , że są jakieś kody w tibii , które pozwalają na odkrycie hasła i loginu użytkownika . Grałem w nią u kolegi , na swoim kompie nigdy bym tego nie zainstalował . Jedyna internetowa gra , która mi się spodobała i pograłem w nią trochę czasu to Lineage .
_________________ Miłośc to tylko uczycie przynależności
Imię: Michał
Wysłany: 01-08-2008, 02:00
Tibia, gra w której chodzisz kwadratem i zabijasz prostokąty. . Ktoś już na pierwszej stronie napisał całkiem mądrze, acz niepoprawnie gramatycznie. Tibia suck's.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum