Aj tibia nie moge tej gry, co wy w niej widzicie ? Moj kumpel tak sie wciagnął, ze oblał cały rok:/
_________________ Złe dziewczynki... nie spinają włosów w kucyki, ich ulubioną zabawką jest życie.
Lubią być głośne gdy nie wolno,
Lubią być cicho gdy nie wypada
Nienawidzą świata, a świat je koChA...;]
Imię: Michał
Wysłany: 18-07-2007, 23:39
Katarzynka napisał/a:
Aj tibia nie moge tej gry, co wy w niej widzicie ?
Niektórzy cały świat
Katarzynka napisał/a:
Moj kumpel tak sie wciagnął, ze oblał cały rok:/
Bywa
Grałem (próbowałem) w to jakieś 30 minut, po czym stwierdziłem, że oprócz poruszania się po mapie, nie umiem nic innego, wyłączyłem i więcej mnie tam nie widzieli I o ile coś mi się w główkę nie stanie, to nie zobaczą
ziutek, zgadzam sie!!! ludzie grajacy w takie gry musza miec cos z psychika chyba..
Nie przesadzał bym, ludzie grający w to nie mają po prostu za grosz gustu, albo są idiotami ...
W jaki sposób można czerpać z tego przyjemność ? Fabuł brak, questów jako takich brak, brak nawet ambitniejszych eventów (tu już porównując do WoW czy L2), brak klimatu i jakiego kolwiek "role-paying'owania" .. reasumując ta gra nie ma + ... a jeśli posiada jakieś o których nie słyszałem to bardzo chetnie wysłucham i skomentuje ...
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
a jeśli posiada jakieś o których nie słyszałem to bardzo chetnie wysłucham i skomentuje ...
Mozna wytrenowac swoja postac i sprzedac ja za niezla kase ? Nie wiem czy to prawda, ale slyszalam cos takiego. Co jak co, ale i tak uwazam, ze Tibia to gow*o
_________________ "Czy będziesz o mnie pamiętać, jeśli jutro odejdę?"
Mozna wytrenowac swoja postac i sprzedac ja za niezla kase ? Nie wiem czy to prawda, ale slyszalam cos takiego. Co jak co, ale i tak uwazam, ze Tibia to gow*o
Tak można ale zajmuje to kupe czasu i tak przekładając "godziny pracy" na pieniądze to już lepiej wode w markecie nosić.
_________________ "Trzymam skronie, tam - w koronie chmur i gromów"- Juliusz Słowacki
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum