zobaczyłem tylko jedną która super lady oh ah i tak nie była
Kaizen1 napisał/a:
zmienicie zdanie
ja nadal nie zmieniłem zdania, co mnie obchodzi kto w gra w jakas gre?? to chyba chodzi o to czy mi sie podoba a nie kto w to gra, wcisną ci jakis shitex a powiedza ze gra w to jakas twoja idolka tez w to będziesz grał? niesądze
zobaczyłem tylko jedną która super lady oh ah i tak nie była
Kaizen1 napisał/a:
zmienicie zdanie
ja nadal nie zmieniłem zdania, co mnie obchodzi kto w gra w jakas gre?? to chyba chodzi o to czy mi sie podoba a nie kto w to gra, wcisną ci jakis shitex a powiedza ze gra w to jakas twoja idolka tez w to będziesz grał? niesądze
Zgadzam się ...
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Imię: Adam
Wysłany: 04-04-2007, 10:32
Jezu jak chcecie pogadać o Tibi z jej graczami to na tibia.org.pl albo tibia.pl
Nie wiem, jak podforum o grach to może się mylę ale mam obsesja na punkcie tej Tibi.. >.>
_________________ Komu trzy tysiące lat
nie mówią nic,
niech w ciemności niewiedzy
żyje z dnia na dzień.
Hmm Powiem krótko nie znasz sie moim zdaniem Tibia Jest Gites ^^
No i brawo nareszcie ktoś normalny na tym forum ^^ Pozdro dla ciebie Tibia Rulez.. A Ci co mają coś do Tibii niech spierdalają.. Gram w Tibie już 2,5 roku i nie uważam że jest gorsza od takich gier jak L2 czy Mir3 grałem w obie a i tak wracam do tibii.. Wasze kompleksy mnie śmieszą. Co zabiła wam mamę czy coś ? Tak samo możecie jechać po L2 czy WoW'a gra w to więcej ludzi niż w tibię są to takie same maniaki jak "tibiarze" a nawet jeszcze gorsi.. Zabijają się w RL za jakiś miecz.. Więc powiem jeszcze raz TIBIA ROX! i huj w dupę tym co po niej jadą..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum