Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 11-12-2006, 00:10
To zupełnie nie gra roli, czy ma długie czy krótsze-byleby były ładne.Długie nogi na pewno nie są wadą, patrz teledysk NiN "Starfucker" i Marylin Manson w nim ze swoimi nogami-modelka by pozazdrościła;)
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 11-12-2006, 13:06
U kobiet jest to znacznie istotniejsze, kobiety bardziej przejmują się wyglądem swoich nóg;)szczególnie nie wiem, dlaczego to pytanie, skoro w dobie indie rocka wręcz promuje się długie nogi w rurkach u faceta
Wysłany: 11-12-2006, 13:51
śmieszne pytania- ale dobra, wolę nogi długie.
Jest jeszcze milej gdy widzę takie u słuchacza indie rocka, w rurkach.
Nie wiem dlaczego miałaby to być wada.
Czy według was facet powinien
miec długie nogi,czy to wada jak ma długie??
szczerze, głupie pytanie ! Powinien nie powinien, to nie od niego zależy jakim się urodzi i jak będzie wyglądał. Jeżeli bardzo chcesz znać odpowiedź to pytanie powinno być inaczej zadane, a mianowicie "dziewczyny czy podobają wam się faceci o długich nogach? tak, nie, dlaczego?"
Na tak zadane pytanie odpowiadam : podobają mi się wysocy faceci, a co za tym idzie, o długich nogach ;]
_________________ Do wszystkich kobiet mów tak, jakbyś je kochał, a do wszystkich mężczyzn tak, jakby cię nudzili.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum