Jak znacie jakies zajeeeeeeefajne komedie to wpiszcie tutaj tutuly, bo zamierzam robic nocny maraton filmowy zlozony z samych komedii
Ogladalam juz: (wymienie tylko te najbardziej popularne)...
Amirican Pie
Madagaskar
Przyjaciel gangstera
Epoka lodowcowa
Straszny film
Ace Ventura
Eurotrip
Nic smiesznego
Kosmiczne jaja
Bruce Wszechmogacy
Bridget Jones
50 pierwszych randek
Szkoła Uwodzenia
Wieczny student
Dzien świstaka
Austin Powers 1,2,3
Głupi i Głupszy
Chłopaczki z sąsiedztwa
Poranek kojota
Fajna z niego babka
Znacie jakies inne filmy godne obejrzenia? (KOMEDIE)
policjanci specjalnej troski
zycie brayana
zoltodzioby
dziedzic maski
zebra z klasa
2 gniewnych ludzi
starsky and hutch
shaolin soccer
Asterix (animowany i film)
vinci
jay and silent bob strike back
dogma
w pogoni za emy
szczory z supermarketu
the clerks(sprzedawcy) [5 ostastatnich filmow laczy sie ze soba]
zly mikolaj
dzień świra to raczej ciężka komedia, w sumie to bym jej nie polecil, pulp fiction to nie komedia ale maja smieszne teksty, fajne jest jeszcze poznaj mojego tate, chitch, aliG indahause,czarny rycerz i malo znany film osmieszajacy amerykanski styl- TEAM AMERICA
Dlaczego dzień świra ciężki? Trzeba go poprostu zrozumieć i jest bardzo śmieszny i ambitny.
tez tak uwazam
jak słysze słowo komedia to mi tylko jeden film przychodzi do głowy- "to nie kolejna komedia dla idiotów" hm.... sam nie wiem dlaczego
kiedys dosyc mnie śmieszyło RRRrrrr-da sie oglądac...:)
[ Dodano: 16 Sie 2005 01:57 am ]
Zwyczajny napisał/a:
Głupi i głupszy - jak dla mnie to klasyk
gratuluje gustu..
Zwyczajny napisał/a:
AMERICAN PAYE czy SARY MOVIE
twój angielski też mi imponuje...
...cała wypowiedz jest jakoś kretyńsko zbudowana(jak nie wierzysz to sobie przeczytaj kilka razy:)
zwyczajny: ju ar maj idol
[kom:fce3d5f3d6="Male serduszko"]Szanuj innych jak sam chcesz byc szanowany!!![/kom:fce3d5f3d6]
O gustach się nie dyskutuje malutki .
Pisząc tytuł popełniłem błąd , zdarza się . A jak masz jakieś problemy to uderzaj na GG ( 6011054 ). Nie musisz się popisywać mała biedronko , bo wysmagam cie moim gniewem .
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum