IMO powinno być ostrzeżenie, co z tego że to cytat, ktoś zacznie nam tu jakieś nazistowkie deperele wygłaszać i też się wytłumaczy "to tylko cytat" a że z przemówinia takiego gostka co się na bok czesał to już inna sprawa... Uważam że samo użycie takiego zwrotu świadczy o rasizmie.
_________________ Jeżeli uważasz że toleracja to bzdety a wolność słowa jest niepotrzebna to zajrzyj koniecznie! ==> http://tiny.pl/9v4
zdj mało aktualne-ogoliłem głowe(włosy juz odrastają)
moge byc kim chce,moge robić co chce, moge pisac co chce, moge wyglądac jak chce i H** ci do tego!!! ty tez "CZARNUCHU" pokaz swoje zdjece to pogadamy!!
do twojej przewrażliwionej świadomości-NIE JESTEM RASISTĄ
Ostatnio na HBO obczaiłem niezłą czarną komedię LADYKILLERS z Tomem Hanksem w roli głównej . Swietny klimacik , super rólka Toma i pani Marvy Munson . Dawno nie widziałem tak dobrej " czarnej komedii " .
Imię: Arturek ~~
Wiek: 20 Dołączył: 27 Lip 2005 Posty: 6669 Skąd: z miasta
Wysłany: 21-08-2005, 14:02
Nie żeby coś mial, ale ludzie czasem witają się "Yo nyga/czarnuchu!" (np ja z kumplami " i to nie przejaw rasizmu, który np ja tępie jak tylko mogę. Swoją drogą tak się dziwnie sklada, że w Polsce nawet slowo "murzyn" ma jakby rasistowskie tlo O_o.
"A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?!?To bym zajebisty tekst Pazury
_________________ „Jam częścią tej siły, która wiecznie zła pragnąc, wiecznie czyni dobro.”
"Na większą chwałę Bożą." Ad maiorem Dei gloriam.
"A myślisz, że to taka prosta sprawa wysiąść na plaży w Afryce, złapać w siatkę zwinnego, silnego murzyna i wywieźć go za ocean?!?To bym zajebisty tekst Pazury
całe to spotkanie u bolca było zajebiste taka potyczka kozaków z wybrzeża i kozaków ze stolicy
Mi się bardzo podobała TAXI 2, mało się nie popłakałam ze smiechu na tym filmie:) Po za tym z komiedi których jeszcze nie wymieniono przychodzi mi na mysl "Statek Miłości".
oglądnijcie sobie 'zakręcony piątek' z Lindsay Lohan <jest super> albo ewentualnie 'wredne dziewczyny' tez spox....polecam.zwródźcie uwagę na zajefajna muzyczke w zakreconym piatq ....
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum