Mam bardzo głupi temat... Musze sie ubrać jako osoba rockowa ale nie mam zielonego pojecia jak ona wygląda... Wiem że coś czarnego ale nie do końca.. Prosze o szybką odpowiedz... Bardzo jest mi potrzebna..:((
_________________ Jeszcze nie jedna łza spłynie zanim wszystko zrozumiem....
Widze że temat nie jest chyba aktualny ale nie szkodzi.... hahaha. Zastanawiam sie tak w ogóle, a raczej to ja już wiem teraz czym dla takiej niuni może byc styl rockowy.... hehehe. No cóż słodziutka (moge tak mówic? ) skoro chcesz wyglądac jak fanka muzyki rock (a może punk rock?) to musisz odłożyc co najmniej 1kg tapety i zmądrzec (nie sugeruj sie dodzią że ma wysokie IQ ). Reszta już jest mniej istotna... i nigdzie nie jest napisane że fan ciężkiej muzyki musi chodzic w ciemnych kolorkach itd. Liczy sie podejście do życia, kwestia przybrania odpowiedniej postawy.........
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum