Definitywnie wyróżniajacym się teledyskiem jest Metallica - "Until it sleeps" ^^
Po za tym również System Of A Down - "Spiders" oraz teledyski Moby'ego (te kreskówkowe )
_________________ Odszedłem bez pożegnania. ~.~
Adieu.
Dziękować miłym i mniej-miłym.
Polecam nastepujace teledyski (kategoria ciekawe i niestandardowe) :
The Avalanches - Frontier Psychiatrist
Mr Oizo - Analog Worms Attack
Royksopp - Remind me
The Prodigy - Everybody is in the place
Amon Tobin - 4 ton mantis
Mr scruff - Sweet smoke (zabawny animowany klipik)
Junior Senior - Move your feet (jeszcze zabawniejszy)
Mouse on Mars - Distroia
Bogdan Raczynski - Untitled 06
Aphex Twin - Donkey Rhubarb (wesole misie z buzią Aphex Twin)
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
Znak zodiaku:
xxxxx22 [Usunięty]
Wysłany: 01-04-2006, 00:25
Takiego teledysku na pewno nie widzieliście
Jest tak masakrycznie śmieszny, że to grzech go nie zobaczyć !
Mowa tu o teledysku do kawałka Pendulum - Slam .
Niedawno widziałam nagranie Madonny wraz z Britney Spears iiiiiiiii nie pamiętam ale chyba Aguilerą...zaczynało się piosenka Hollywood...schodziły z takiedo ogromnego tortu...Śpiewały, śpiewały...i potem...zaczeły się całować bleh
_________________ "Kiedy sie czegoś mocno pragnie to cały wszechświat działa potajemnie na naszą korzyść"
"To Zasada Przychylności, szczęście początkującego...Bo los chce żebyś spełnił swoja własną legendę..."
Dreadsquad - Budzisz sie rano ( feat. Natural Dread Killaz)
Cinq G - Cinq G Złapie Cię
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum