Witam was serdecznie.opowiem wam w skrocie moja historie o milosci. zakochalam sie w chlopaku ktorego poznalam przez siec. chodzilam z nim kilka lat potem zerwal. on baaaaaaaaaaardzo mnie kocha pojakims czasie wrocilam do niego ja zrywalam z 3 razy. tym razem rozstalismy sie prawie na rok. myslalam ze sie wyszumie ale tak nie bylo wrocilam do niego ( powod zerwan klutnie o bzdety) teraz jestem znim ale to juz nie to samo kocham go ale czasem mam uczucie ze podoba mi sie ktos inny......ze moze nie wyszumialam sie by byc w dojrzalym zwiazku ....?? nie mioalam duzo facetow .. pomozcie co mam zrobic ... on kocha mnie na zaboj moglby sie ze mna zenic a ja .... prosze piszcie
21. Użytkownik powinien zatytułować temat, tak aby potencjalni zainteresowani nim, wiedzieli jaka treść może się w nim znajdować.
Zabrania się więc pisania tematów, POMOCY, MAM PROBLEM itp., tematy o tej treści będą usuwane.
Zmień nazwę tematu ;']
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Szczdaerze porozmawiaj sobie o tym z chłopakiem i razem spróbujcie znaleść jakieś rozwiązanie. Sama nie wiesz co czujesz ani czego chcesz.. zdarza się. Porozmawiaj o tym z chłopakiem- moim zdaniem to jedyne rozwiązanie
Wysłany: 20-02-2007, 14:19
Jeśli byś naprawde go kochała to byś miała ta pewność, że tylko jego chcesz, a piszesz że czasem podobają Ci się inni, że z nim zrywasz... to troche bez sensu.. jak Ci mamy pomóc skoro Ty sama niewiesz czego chcesz?
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Imię: po prostu lika
Wysłany: 24-02-2007, 12:12
vievia napisał/a:
jak Ci mamy pomóc skoro Ty sama niewiesz czego chcesz?
no właśnie
Musisz się zastanowić co dla ciebie jest ważniejsze. Ty sama musisz sobie odpowiedzieć na swoje pytania.
Skoro masz w sobie tyle niepewności to może to nie jest ten jedyny.
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
Skoro masz w sobie tyle niepewności to może to nie jest ten jedyny.
Racja.
Zastanów się poważnie nad tym co do niego czujesz. Nie rób chłopakowi nadziei na coś naprawdę poważnego. Jeśli nie jesteś pewna to zerwij, to jest chyba jedyne odpowiednie wyjście z tej sytuacji.
_________________ Król bezgranicznie kochał swą małżonkę, królową, a ona całym sercem kochała jego. Coś takiego musiało skończyć się nieszczęściem.
słuchajcie moze wydaje wam sie to kitem ale to sie zdarzylo naprawde cos mnie wjegio strone ciagnie ... to zdarzylo sie naprawde wiecie sama sobie nie wierze w to ale gdy sa czestrze klutnie tym predzej chcecie od tego uciec moze gdyby nie klutnie nie ucichla by nasza milosc
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum