Jestem sama!!!!Kiedys szukalam kogos ale teraz olalam to bo zrozumialam że i tak nigdy nie będę mić chlopaka!!!Owszem mialam kilku ale to byly krotkie znajomości i chyba bardziej chodzilo o sex dlatego ze mna byli ja na szczeście nie uleglam!!!!Zastanawiam sie czego oczekują chlopacy??? Denerwuje mnie to ze są wzrokowcami szukają trylko ładnych panienek!!!! A co z tymi dziewczynami mniej ladymi do piachu???
Ja ani ladna nie jestem i dodatkowo mam trudny charakter czy mam szanse poznac kogos kto mnie polubi???
Samotnośc to najgorsze uczucie nie życze nikomu aby byl samotny, nic nie ma sensu, nie wierzy sie w nic.....
Samotna
Czekam na wasze e-maile
Ostatnio zmieniony przez kate19 23-11-2006, 18:55, w całości zmieniany 1 raz
Przyglądałaś się kiedyś Gwiazdom takim jak Woopi Golberg (chyba tak się pisze ) albo Lisa Minelli.. każdy człowiek ma w sobie to COŚ, każdy jest na swój jedyny sposób niepowtarzalny.. Ładna- to pojęcie względne.. większość facetów mogąc wybierać pomiędzy ideałem a normalną dziewczyną wybiorą tą zwykłą nie rzucającą się w oczy.. (nie mówię o laskach na jedną noc) Nie jest tak?
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 23-11-2006, 11:41
kate19 napisał/a:
Samotnośc to najgorsze uczucie nie życze nikomu aby byl samotny, nic nie ma sensu, nie wierzy sie w nic.....
nie wiem czy dobrze wniosku z niku ale chyba masz 19 lat. jeśli tak jest to przesadnie dramatyzujesz. Brak partnera nie jest równoznaczny z samotnością,a juz napewno nie w tym wieku.
Ja też. Niektórzy twierdzą, ze wręcz brzydka (ja wolę twierdzić, że oryginalna;)). Według mnie, dla wratościowego faceta się nie bedzie liczyło, czy ładna jestes czy tam mniej. Poza tym każdy lubi ci innego:)
Cytat:
i dodatkowo mam trudny charakter czy mam szanse poznac kogos kto mnie polubi???
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 23-11-2006, 13:59
Dzika napisał/a:
Może zacznij od samej siebie.
]to jest najmądrzejsze zdanie z tych wszystkich wywodów, i powinnaś wziąć je do siebie.póki nie poczujesz się ładna, nikt Cię za ładną nie uzna. Ja jestem przeciętna z wyglądu, ale znam osoby, które uznają mnie za najpiękniejszą dziewczynę jaką widzieli-dlaczego tak jest?Bo mam urok osobisty, który wynika z akceptacji!
Imię: po prostu lika
Wysłany: 23-11-2006, 16:14
kate19 napisał/a:
Denerwuje mnie to ze są zwrokowcami szukają trylko ładnych panienek!!!!
to nie do końca tak. Wiadomo, że w pewnym sensie chłopak marzy o ładnej dziewczynie, ale z wiekiem zauważa w kobiecie inne rzeczy niż uroda. A po drugie każdy ma swój gust i to, że jeden chłopak uważa że dana dziewczyna jest piękna to nie znaczy, że każdy tak myśli.
Cytat:
Ja ani ladna nie jestem i dodatkowo mam trudny charakter czy mam szanse poznac kogos kto mnie polubi???
Wiesz co już nieraz widziałam pary gdzie chłopak był na serio ładny a miał nie za ładną dziewczynę. Dlatego wiesz jaka jest odpowiedź na Twoje pytanie
_________________ "Czasem wystarczy tylko cisza.
Aby zrozumieć jedno słowo..."
to nie do końca tak. Wiadomo, że w pewnym sensie chłopak marzy o ładnej dziewczynie, ale z wiekiem zauważa w kobiecie inne rzeczy niż uroda. A po drugie każdy ma swój gust i to, że jeden chłopak uważa że dana dziewczyna jest piękna to nie znaczy, że każdy tak myśli.
No właśnie. Ameryki nie odkryję moim stwierdzeniem, uroda nie jest naprawde najwazniejsza. Stare i wyświechtane, ale prawdziwe. Choć jesli sie tego na własnej skórze nie doświadczyło, to sie nie wierzy...coś o tym wiem...:/Ale jeśli już sie upewnić w tym, łatwiej sie zyje;)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum