Wysłany: 18-06-2006, 13:28 nie moge zainstalowac xp pro pl na compaq presario 2100
do tego laptopa jest przypisany xp home w wersji angielskiej co w sumie mi nie przeszkadza zbyt czesto ale zdarzaja sie momenty probowalem zainstalowac xr pro pl ale nie da sie slyszalem ze po sformatowaniu caleo dysku moze sie udac ale to takze nic nie dalo. moze mi ktos pomoc?prosze. bede bardzo wdzieczny
taaaa widze teraz Cie dobije - ostatnio mi sie zapomnialo i mam na nim jedna partycje i jeszcze zepsuta nagrywarke o siet co ja mam problemy. dzieki za pomoc, sprobuje za niedlugo
Ustaw w Biosie, Bootwanie Danego napędu jako pierwszego. i do niego wsadź płytke.. Po odpaleniu PC Wczyta płyte i pojawi Ci się z biosa na dole napis "dowolny klawisz spowoduje rozruch danych z dysku cd"
Ale jakos mam złe przeczycia.. formatowales kiedys? To nie jest tak hop siub jeb i juz...
_________________ "Ja nic nie znaczę, tylko ty, ty masz szczęśliwą być, ja ciebie kocham, lecz nie będę zły gdy szczęście da ci inny, może on da ci więcej, będzie kochać goręcej, proszę, spróbuj, przekonaj się, ja mam czas, ja poczekam"
Vanion, to jak ma sformatować dysk skoro ma zepsuty napęd? ;/
Pisane bylo o cd i dvd, myślalem ze ma dwa napędy
_________________ "Ja nic nie znaczę, tylko ty, ty masz szczęśliwą być, ja ciebie kocham, lecz nie będę zły gdy szczęście da ci inny, może on da ci więcej, będzie kochać goręcej, proszę, spróbuj, przekonaj się, ja mam czas, ja poczekam"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum