Wszystkim wydaje się to rzeczą prostom, lecz jak trzeba zacząć w praktyce gubimy się.Ja i moja dziewczyna chcielibyśmy zacząć ,,prawdziwe pocałunki" lecz ja nie wiem jak .
Prosze powiedzcie co musze robić (co z oczami, śliną itp. )
Ostatnio zmieniony przez sexocholik 07-06-2006, 23:02, w całości zmieniany 1 raz
Nie wiem, czy zacząć się śmiać.
Hm. Może jednak najpierw się zaśmieję (ale to nie z ciebie )-
A teraz poważnie podchodząc do twego problemu to...
No kurcze.
Oczy najlepiej zamkniętę. Najpierw wyjmij delikatnie swój język wsadź w jej usta. Poruszaj nim w różne strony. Slina się sama będzie usuwała jakoś - spoko- nie poplujesz się. No i potem coraz dynamiczniej jeśi będziecie chcieli itd.
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 08-06-2006, 12:47
Bez obrazy ale masz 18 lat i zadajesz takie banalne pytania.
To jest instynkt, każdy wie jak się całować. W google wpisz pocałunki itp. to tam będziesz miał wszystko krok po kroku opisane
Nie myśl nad tym jak będziecie się całować tylko daj się ponieść emocją, samo z siebie wszystko wyniknie
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum