Jedyne co mi sie nie podoba, to muzyka i długi wstep ; P. Poza tym jest okej, tez mam znajomych, którzy tak spędzają czas.
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
idz do klubu w twojej miescowosci i sie zapytaj czy cie przyjma.
nigdy nic nie szkodzi sprobowac, bo poprostu nic nie tracisz...
a masz wiele do zyskania
i przy okazji witamy nowego na forum
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
podejrzewam ze dopiero zaczynasz w tym sporcie...jak chcesz dam ci namiary na najleprza polska stronę z freestyle...
sam gram od czasu do czasu we free...juz od roku ponad...pokaz wiecej trikow na filmilmiku
żeby bylo ciekawiej...ale co do wstepu to tez uwazam ze za dlugi...mogles walnac jakies move w tle tego wstepu...i za duzo fotek...jak move to move
podejrzewam ze dopiero zaczynasz w tym sporcie...jak chcesz dam ci namiary na najleprza polska stronę z freestyle...
sam gram od czasu do czasu we free...juz od roku ponad...pokaz wiecej trikow na filmilmiku
żeby bylo ciekawiej...ale co do wstepu to tez uwazam ze za dlugi...mogles walnac jakies move w tle tego wstepu...i za duzo fotek...jak move to move
pozdro
wiem o jakiej stronce mówisz 0.o jak chcesz to zobacz se w filmach LG znaleźdź taki film jak "neruf"...
Co do wstępu to uważam że jest wporządku. Wstęp ma nakłaniać innych do tego aby zaciekawił a nie przeleciał momentalnie jak to w wiekszości filmach Free
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum