Rada dla chłopców wieku gimnazjalnym i nie chodzi o to że sie naśmiewam czy cos. Prosze o jedno nie zapuszczajcie tego co wam rośnie pod nosem, bo to nieprzyjemny widok...
co o tym sądzicie???
i wogóle słyszałam że maszynka do golenia jest oznaką prawdziwej męskości
_________________ Ucze sie ciebie na pamięć niecierpliwymi palcami rozpaczliwie na pamięć. Szeroko zamkniętymi oczami, czytam zachłannie od nowa całego zdanie po zdaniu...
Ostatnio zmieniony przez sandrella515 27-08-2006, 10:51, w całości zmieniany 1 raz
ale ja naprawde mówie serio i sie nie naśmiewam, nie chce żebyście mnie atakowali. Może lepiej napiszcie dlaczego sie nie golicie
przepraszam jeżeli kogoś tym uraże
_________________ Ucze sie ciebie na pamięć niecierpliwymi palcami rozpaczliwie na pamięć. Szeroko zamkniętymi oczami, czytam zachłannie od nowa całego zdanie po zdaniu...
Heheh, za późno. W gimnazjum miałem zarost "pod nosem", nie goliłem go, moi znajomi koledzy tak samo Zasugerowałaś się jakimś kolesiem, a przecież może niektórym ładnie z zarostem. Nie uogólniaj na wszystkich gimnazjalistów.
sandrella515 napisał/a:
bo to nieprzyjemny widok.
a zarost u doroślejszego chłopaka, przypuśćmy 17-latka to już jest przyjemne?
Imię: Kuba
Wysłany: 22-08-2006, 15:42
oo przepraszam! Ja sie zacząłem golić przed wakacjami i na dobre mi to wychodzi!
Ktoś wcześniej napisał pytanie: jaka jest różnica między zarostem u 14-15 letniego chłopaka od chłopaka 17-letniego?
Taka różnieca, że co innego zarost który (raczej ) ma chłopak 17 letni a co inego meszek u 15latka.
Rada: Aby azmiast meszku mieć twardy zarost najpierw zgolcie meszek Powoli zacznie sie wam pojawiac cos ladniej wygladajacego, ale niestety mniej przyjemnego w dotyku (czasami)
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 22-08-2006, 22:38
sandrella515 napisał/a:
Prosze o jedno nie zapuszczajcie tego co wam rośnie pod nosem
a czy wiesz dziewczynko ze im czescie golisz to zarost jest wiekszy i gesciejszy?
kazdy robi z twaza to co mu sie podoba...
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum