Podobno kto kłamie, ten złym człowiekiem jest i upier**lony jego bluźnierczy język będzie aż po samo gardło. Aczkolwiek nie wiem kto i gdzie wypowiedział bądź napisał te słowa. Możliwe nawet, że takie zdarzenie nie miało miejsca.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
W sumie to muszę się Wam przyznać, że ja też mam bródkę. Tylko wstyd mi- bo to kobiecie nie przystoi. Jednak taka prawda: Ojciec -Azor; córka z brodą.
A to dlatego to tak? No ładnie, ładnie. A mi jeszcze do wczoraj wypominałaś stare, dobre czasy gdy posiadałem brodę do kostek i użyczałem ci jej jako wycieraczki.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
mi jeszcze do wczoraj wypominałaś stare, dobre czasy gdy posiadałem brodę do kostek i użyczałem ci jej jako wycieraczki.
A czy to prawda, że w Gaponowicach wszytskie kobiet "hodują" brodę to kolan, a później robią z nich swetry na eksport to krajów eksporterów ropy naftowej?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum