Ale co w tym złego że facet dba o swoje dłonie?? Wolę gościa z pilniczkiem w kieszeni niż brudem za poaznokciami
Nic dziwnego, że dba. Ale dla mnie facet, który nosi długie paznokcie to nie facet. Wolę jak ma krótkie. Jest coś między facetem z pilniczkiem w kieszenie, a facetem z brudem pod paznokciami.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
A mi się podobają faceci po 30 z zarostem.
Bruneci.
Są szekszowni.
Uwaga! Teraz wypowiem się, co do nastoletniego zarostu. U niektórych chłopaków ich "zarost" wygląda żałośnie, więc mogliby nie robić przykrości innym swoim wyglądem.
[ Dodano: 23 Mar 2007 05:58 pm ]
spiderafc napisał/a:
ide do laski
O boshe.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nastoletniemu zarostowi mowie nie. JAk dla mua zawsze to wygladlo albo jak szczyt lenistwa albi szczyt wioschy. Jestem zdania, ze nie kazdemu mlodemu pasuje zarost. A najmniej tym przed 20 rokiem zycia. Ale potem.. im starszy i taki 4 dniowy zarost.. jest mhrrrau.. jak sie ladnie komponuje z reszta np. dlugimi wlosami, oczami i glosem.. mrrr ^^
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum