Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3212 Skąd: że znowu?
Wysłany: 19-10-2006, 19:15
Ja lubię historię, i mam zamiar zdawac z nej maturę. Mysle jednak ze moze byc trudna dla kogos kto sie nią nie interesuje, bo jest to obszerny materaił, plus te wszystkie daty. Tak jak mnie to interesuje to nie przychodzi mi z trudem nauka.
Imię: Agnieszka
Wysłany: 19-10-2006, 20:28
To ja będe oryginalna i powiem że ANGIELSKI. Za fizyką też nie przepadam i nieraz mam problemy coś zrozumieć, ale lekcje fizyki to jest raj w porównaniu z angelskim.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imię: Albert Fish
Wysłany: 20-10-2006, 16:55
Raczej fizyka. Teraz mi idzie nieźle, ale mam niemiłe wspomnienia z 2 klasy i nadal za wiele z tego nie rozumiem. Na drugim miejscu religia, gdyż mam jak narazie 1,1,1,1,5.
Czy ktoś mi może wyjaśnić dlaczego uważa, że historia jest najtrudniejsza?
To przez ogrom materiału czy jak??
Nie lubie historii, nie interesuje mnie, a nauczycielka straszna...
Cytat:
dla mnie historia jest dosyc trudna bo trzeba tam prawie wszytsko umiec, kojaryzc fakty, oreintowac sie w tych epokach, laczyc wszystko ze soba,ja jestem umyslem sciclym<chociaz nie lubie fizyki>i mi jak sie dobrze nie naucze to ciezko jest to wszytsko skojarzyc
ludzie fizyka i chemia to bardzo proste przedmioty!! zwlaszcza chemia
najgorszym przedmiotem wg mnie jest historia... (ostatnio ze sprawdzianu dostalam sztuke bo 0,5pkt zabroaklo mi do dwoi... ) jeszcze z nimieckim jest ciezko...
Zależy kto do czego ma łeb. Mój ma jakąś blokadę na te przedmioty. ;p
hehe to moja glowa ma blokade na wszystkie humanistyczne a zwlaszcza na historie i niemiecki... a znacie moze jakas stronke gdzie moglabym sie pouczyc z jednago albo drugiego przedmiotu???
hm... jeszcze dwa dni temu napisałem w tym temacie:
Cytat:
Z matematyką naszczęście nie mam problemów.
Na następny dzień poszedłem do szkoły i... te funkcje są pojeb*ne!
Nic nie rozumiem, przynajmniej na razie. Więc zmieniam zdanie: matematyka to trudny przedmiot.
Fizyka.
Od 10 tematów nie wiem, co się dzieje na lekcji.
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum