również lubię. leci mi szybko lekcja i się przynajmniej nie nudzę.
co do tematu.
język niemicki jak dla mnie, może nie najtrudniejszy, ale strasznie wkurzający mnie przedmiot.
nie interesuję się w ogóle tym językiem i go ingnoruje. nawet nie staram się zrozumieć.
sprawdziany zawsze na jakąś słabą troję napisze.
nie lubię, afe.
_________________ pod światło widać jak bardzo się różnimy.
Imię: Anita
Wysłany: 06-11-2007, 19:10
najtrudniejsza to biologia i chemiaaa. Biologia zwłaszcza bo mam nie....baną nauczycielkę która wogóle nie tłumaczy i tylko daje nam kartki do wklejenia.
_________________ A miało być tak pięknie
miało nie wiać w oczy nam
i ociekać szczęściem.
Miało być sto lat... sto lat
Dla mnie aktualnie po pierwszym semestrze LO najgorszy jest polski i te całe pieprzone interpretacje, i "co autor miał na myśli?" ... Historia też jest dupy jesli chodzi o jej nauczanie w szkole, jeszcze półtora roku do przemęczenia z nią...
Fizyka jest ciężka (jestem na rozszzerzeniu) ale wystarczy trochę pomyśleć, pokombinować i jakoś idzie (wzorów aż tak zakuwać nie trzeba bo większośc i tak sie przekształca, a reszta jest na karcie wzorów jeśli chodzi o mature a na kartkówke czy sprawdzian nie trzeba przecież wszystkich pamiętać Jeśli chodzi o chemie, matme czy biologie to luzik Chemie wytarczy zrozumieć, matmę jak się ma zdolności to idzie gładko wszystko praktycznie(mam 6 z matematyki od paru lat co rok), biologii uczę sie z przyjemnością bo mnie interesuje i wiążę z tym przyszłość Tyle ode mnie w tym temacie
Ostatnio zmieniony przez zskywalker 11-01-2008, 21:36, w całości zmieniany 1 raz
Imię: olek
Wysłany: 19-01-2008, 12:18
Literatura Słowian południowych na tle kultury Półwyspu Bałkańskiego.
Zdecydowanie najtrudniejszy przedmiot -.- Już nawet staro-cerkiewno-słowiański przy tym wymięka.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum