Imię: Albert Fish
Wysłany: 23-02-2006, 19:25
Jeśli chodzi o kolekcjonowanie to od niedawna zacząłem zbierać płyty zespołów metalowych. Oczywiście tylko oryginałki więc hobby dość kosztowne. Mam narazie tylko 28 płyt ale z czasem mi przybędzie. Moje drugie hobby jest pokrewne, a mianowicie lubie słuchać zawartości tych płyt.
Moim pierwszym hobby były naklejki TURBO z gum. Potem Numizmanistyka-do dzis.
Doszło jeszcze chorobliwe od jakichś 4 lat szukanie horroru przy którym bym się zes$##%#
Jako, że to mój pierwszy post na Forum chciałbym się serdecznie ze wszystkimi przywitać
A wracając do tematu to ja zajmuje się głównie II wojna światową, historia wojskowości oraz szeroko pojętym uzbrojeniem (tym starszym i tym bardziej współczesnym)
Jeśli chodzi o kolekcjonerstwo to zbieram łuski, hełmy, pociski (oczywiście bezpieczne) itp. przedmioty.
Iwan napisał/a:
... grzebanie w ziemi z detektorem metali ...
Ja tez poniekąd zajmuję się eksploracją
Pozdrawiam
PS Iwan w Avarcie masz piękna Gwiazdę Bohatera Związku Radzieckiego czyżby Twoja ??
_________________ Wprowadzenie komunizmu w Polsce byłoby podobne do nałożenia siodła na krowę. Josif Wissarionowicz Dżugaszwili (Józef Stalin)
„Frehe” znam od "maleńkości" a tego o wikingach to jakoś nie widziałem, dzięki za linka
Pozdrawiam
_________________ Wprowadzenie komunizmu w Polsce byłoby podobne do nałożenia siodła na krowę. Josif Wissarionowicz Dżugaszwili (Józef Stalin)
Znak zodiaku:
Inka_ja [Usunięty]
Wysłany: 10-06-2006, 16:30
Moje hobby jest takie dosyc popularne - fotografia cyfrowa. To jest swietne zajecie, bo nawet jeli nie ma sie z kim wyjsc, to zamiast zmulac w domu, mozna wyjsc samemu, cos fajnego stworzyc Tylko trzeba umiec patrzec
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum