Hehehe też bym chciał miec takie okazy ja ze dwa czy trzy lata temu chodowałem jaszczurki i zaskrońce od małego później po oswojeniu mogłem chodzić z nimi wszędzie. Wprawdzie to nie drapieżniki ale jak ktos mnie przyuważył z nimi zawsze sie strachu najadł teraz nie mam czasu na chodowle zwierzaki jakie miałem wyzdychały mi .
Moim hobby jest origami. Dla nieznających pojęcia wyjaśniam, że jest to sztuka składania papieru. Zaiteresowanych zapraszam na www.origami.art.pl .
Pozdrawiam!
a ja należe do bractwa rycerskiego, sama nie wiem czy to przecietne czy nie. wcześniej trenowałam aikido, ale teraz czasu niet. i co jeszcze?? hmm Japonia ^_^
_________________ poznam Cię po zapachu snów, po tęsknocie w Twoich oczach, którą gasi widok mój
Imię: Karol
Wysłany: 16-02-2006, 16:31
ostatnio jakos bardziej mi sie wzmoglo lazenie po opouszczonych miejscach ..tak z bardziej standardowych rzeczy to grzebanie w ziemi z detektorem metali .rusznikarstwo,pirotechnika troche ..
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum