"Słyszałaś, że z nieba uciekł aniołek? Nie bój się, nie powiem św.Piotrowi gdzie jesteś "
Okropne
'Mój Ty mały, pyrkowy nosku' wczoraj mi to powiedziała kumpela ;D Droczyłyśmy się^^
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Aneta
Wysłany: 05-03-2008, 16:03
"Ty jesteś taka.. taka.. taka.. taka.. fajna"
"Wszyscy Cię lubią" nie wiem, czy to był komplement, ale tak przyjemnie mi się zrobiło.
"Większość kobiet jest gładnych, ale głupich. istenieją niepowtarzalne wyjątki. Mądre i ładne. Ty i Monika" ad Monika->jego dziewczynka
_________________ "A żyć możesz tylko dzięki temu, za co mógłbyś umrzeć".
Za ukochaną, przyszłą ojczyznę.
Imię: Robert
Wysłany: 14-03-2008, 01:44
Ee a komplementy nie bezpośrednie też się liczą ??
bo jak tak to słyszałem pare takich na swój temat
-ale masz seksowny tyłek (myślałem że to tylko faceci się patrzą na tą część ciała)
-komu ukradłeś takie piękne oczka (ten mi się chyba najbardziej podobał to i go zapamiętałem)
-widać że dziś nie jarałeś bo zajebiście wyglądasz (to było kiedyś)
-Moja koleżanka mówiła że zajebiście jej się podobasz (takich podobnych komplemętów było pare)
A ja ich nie rozumiem bo nie wiem co widzą w takim brzydalu ;/
_________________ Życie z miłości
W miłości cierpienia
Życie z miłością nam doskwiera
o komlementow to troche bylo,ale zachowam je dla siebie
Skoro zachowujesz je dla siebie to po ch.. tu piszesz? to jest temat do dzielenia sie komplementami a nie pisania ze kiedys jakis uslyszelismy.
Buziaki, MJ
powiedzial to mi wczoraj
,, chciałbym już z Tobą mieszkać" powiedziałam, że niestety, ale do tego to jeszcze daleko, a on ,, czekałem na Ciebie całe zycie to jeszcze poczekam parę lat"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum