Wysłany: 29-06-2006, 15:50
Nie ale chyba kupię płytkę(czyli ściągnę z neta ). No to cio?? moja sprawa czego słucham a wy jesteście tak wybitnie inteligenti że padam na kolana biję się wpiersi i mówię "mea culpa, mea maxima culpa"
moja sprawa czego słucham a wy jesteście tak wybitnie inteligenti że padam na kolana biję się wpiersi i mówię "mea culpa, mea maxima culpa"
no i dobrze padaj Słuchaj sobie czego chcesz, tylko nie podskakuj za bardzo do innych, hm, do mnie, jak ci inni pozwolą to możesz. I nie obrażaj Pejki. Bo nawet nie potrafisz odpowiedzieć nikomu, a się wyrywasz jak wielki nygga
ziomek999 napisał/a:
sory to było niechcący
luz, luz, chicałam to tylko wyjaśnić
luka.s napisał/a:
a słucha może ktoś francuskiego hh
nie, bo nie rozumiem o czym rapują, ale miałam gdzieś płytkę IAM... I McSolaar mi się obił o uszy kiedyś...
Co do peji się zgadzam jeszcze raz "reprezentuje bi(e)dę" a sam jest w 40 najlepiej zarabiających artystów na koncertach w Polsce w 2005 roku. A co do płyty Kołcza to ma wyjść w wkacje (ale chyba nie wyjdzie ze względu na wiele przyczyn)
nie pie***l jak nie wiesz... peja sie wywodzi z biedy i mimo fatalnej sytułacji osiąnoł sukces i dlatego jest bogaty! czaisz???????
a pamiętacie czasy gdy wszyscy słuchali 18l? to było straszne...
no nie wszyscy na szczęście
luka.s napisał/a:
why?? takie straszne
ziomek999 napisał/a:
no!!!!!!!!
ale sobie chłopaki czat urządzili x)
luka.s napisał/a:
ale dlaczego?? mają 1 fajną piosenkę ale nie wiem jaki jest tytuł
heh, aż się nasuwają słowa Masła: 'Na przetrwanie szybka płytka na wydanie, bo trwa szał, na 30 produkcji może ze dwie poziom trzyma, ale wiem, każdy raper teraz myśli, że ma skilla i że jest mic killa'
ja nie pamiętam tych czasów bo nie wszyscy tego G słuchali
a pamiętacie jak wszyscy nucili sobie "mam 5 gram"
ziomek999 napisał/a:
peja sie wywodzi z biedy i mimo fatalnej sytułacji osiąnoł sukces i dlatego jest bogaty
no i co z tego jak dla mnie może być nawet arabskim szejkiem david beckham też jest z biednej dzielnicy zamiast chodzić do szkoły wolał grać w piłe na ulicy to zę ktoś jest z biednej ulicy nie i udało mu sie coś osiągnąc nie oznacza żę mamy przednim padać i wszystkim ma sie podobać to co robi
Tu chyba bardziej chodzi o to, że Peja śpiewając "reprezentuję biedę" nie kłaie i jest szczery, a nie odstawia taniej pokazówki.
Akurat do mnie ten pan w ogóle nie trafia, no ale ja się na hh nie znam, z polskich co do mnie dociera już wymieniłam.
in their name we die
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum