Jeżeli już słucham to pfk... ostatnio Trzeci Wymiar,
Chociaz dla mnie nie ma nic lepszego niz pfk.. a ogolnie to nie moj gatunek muzy.
_________________ "Ja nic nie znaczę, tylko ty, ty masz szczęśliwą być, ja ciebie kocham, lecz nie będę zły gdy szczęście da ci inny, może on da ci więcej, będzie kochać goręcej, proszę, spróbuj, przekonaj się, ja mam czas, ja poczekam"
No to tak -
Pierwsza sprawa: Temat mało zrozumiały, powinieneś zadawać konkretne pytania oczekując konkretnych odpowiedzi.
2) Większość tu widzę ględzi o polskim hip hopie jeśli już jesteśmy przy tym:
Cytat:
zależy w jaki sposób ją okazujesz. Jeśli łazisz po osiedlu ze sprayem i mażesz lamażnie HWDP, które nadaje się tylko do ztoyowania, a twoim ulubionym zajęciem jest jaranie i to określasz miłością do hh, to to jest chore.
Jesli ćwiczysz breaka lub próbujesz sił z kartką i dokopujesz się do klasyki gatunku, to już zaczyna przyjmować lepszy kierunek. To byłoby już pasją
ananke_lingo , mylisz pojęcia - muzyka a kultura to dwie rózne sprawy.
Udzielając odpowiedzi na Twoje pytanie ziomek999
N.A.S , Lil Jon , Pall Wall
_________________ _____________fucki'n
_____________________wanna play ??
Wysłany: 27-06-2006, 15:50
Ja słucham only hh i rapsa a z polskich wykonawców to Jamal(to nie hh ale) Nowator(tez nie hh typowe) OWAL EMCEDWA(!!!) Teka DKA a jak chce posłuchać czegoś żywszego to zapuszczam bezeli Onara Borixona Dj600V. Ale częściej słucjam G-UNITa
(całego sqadu ale też ich kawałków solo szcególnie LLOYD BANKS) XZIBIT, B.I.G., 2PAC, Lil Jon, i paru innych
Wysłany: 28-06-2006, 20:53
Normalka zaczynałem od polskiego. Jak wszyscy słuchali disco-polo (czasami ja też mo cóż warto się przyznać aha i to było jak miałem 11 lat) to mój brat (cioteczny) przyniósł płyte(albo kasete:) z hh to mnie to wciągneło i od tamtego czas słucham hh.A co do artystów nie wymieniłem Emin3ma Mobby Deepa i przedstawicieli niemieckiego hh: Sido (mein block) Fler (neue detsche welle) Raptila
[ Dodano: 28 Cze 2006 09:00 pm ]
Jest jeszce taki zajefajny żydowski raper Matisyahu. Gość naprawde robi wrażenie i jarmułki z głów przed nim
_________________ "Zanim chłód, zanim lęk, zanim świt, zanim dzień
Chcę strzec twego snu i tulić twój cień
Proszę, pozwól mi czekać z tobą na deszcz
Być kroplą, co drży na skraju twych rzęs.."
Anna Maria Jopek - Zanim zasnę
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum