zależy w jaki sposób ją okazujesz. Jeśli łazisz po osiedlu ze sprayem i mażesz lamażnie HWDP, które nadaje się tylko do ztoyowania, a twoim ulubionym zajęciem jest jaranie i to określasz miłością do hh, to to jest chore.
Jesli ćwiczysz breaka lub próbujesz sił z kartką i dokopujesz się do klasyki gatunku, to już zaczyna przyjmować lepszy kierunek. To byłoby już pasją
masz trochę racji lecz ja w jeszce inny sposób okazuje tą miłość np.kiedy tylko wracam do domu to puszczam hg alebo mam telefon SE k700i tylko że ma mp3 i chce se słcuhać hemp gru więc przyznam że mam obsesje ael ona nie jest chora , masz racje że jak chodzi sie po osiedlu mówi jo jo i maluje spryem to chore ale moja miłosc jest z pewnością prawdziwa. POZDRO
[ Dodano: 18 Cze 2006 09:00 am ]
Ławek(ktorego niestety nikt nie zna poza pewnym gronem ) reszta to typowy stolec i chlam
co ty gadasz??? myślisz że cała kultura hip-hopu to jakieś 18l mezo i doniu?????????????? to kup se płyte hemp gru-"klucz" i posłchaj prawdziwego rapu zanim zaczniesz mówić nieprawde!
Wysłany: 18-06-2006, 10:49
ziomek999 napisał/a:
masz trochę racji lecz ja w jeszce inny sposób okazuje tą miłość np.kiedy tylko wracam do domu to puszczam hg alebo mam telefon SE k700i tylko że ma mp3 i chce se słcuhać hemp gru więc przyznam że mam obsesje ael ona nie jest chora , masz racje że jak chodzi sie po osiedlu mówi jo jo i maluje spryem to chore ale moja miłosc jest z pewnością prawdziwa. POZDRO
nie obchodzi mnie czy twoja miłość jest prawdziwa czy nie, sposób w jaki okazujesz ją na tym forum zakładając w pi**u i troche tematów o hg i pcp jest, przynajmniej dla mnie, chory. Jak dla mnie możesz nawet wytapetować sobie pokój ich plakatami i wytatuować ich wizerunki na d.. tzn gdzie tylko chcesz bylebym o tym nie wiedziała
ziomek999 napisał/a:
18l mezo i doniu
mimo wszystko mezo jest poziom wyżej od donia i 18l (przynajmniej moim zdaniem)
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
Wysłany: 18-06-2006, 11:20
evil666 napisał/a:
Reszta to chłam i syf
prawie kazdy zna pfk i k44 bo to klasyka, prawie każdemu podoba sie pfk i k44 (dlatego to klasyka) prawie każdy slyszał o składach z umc records (poza endefisami i hansem) prawie każdy myśli że to jest właśnie ta reszta BO mało kto w ogóle słyszał tą prawdziwą reszte, która rzadko gości na antenach radiowych STĄD wzięło się powszechne przekonanie że pfk i k44 "to jedyne jedyne jest"
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
masz trochę racji lecz ja w jeszce inny sposób okazuje tą miłość np.kiedy tylko wracam do domu to puszczam hg alebo mam telefon SE k700i tylko że ma mp3 i chce se słcuhać hemp gru więc przyznam że mam obsesje ael ona nie jest chora
płytka ta miłość, no ale niech będzie a masz chociaż w ogóle oryginalną płytę HG?
ziomek999 napisał/a:
masz racje że jak chodzi sie po osiedlu mówi jo jo i maluje spryem to chore
zbyt dosłownie wziąłeś moje słowa nie chodzi o to, że malowanie sprayem w ogóle jest be ;P
evil666 napisał/a:
Reszta to chłam i syf
Jak reszty nie słyszałeś, to skąd wiesz, że chłam i syf?
w takim razie to za******* ta Twoja miłość, skoro ich nawet nie szanujesz Wydało się, żadna miłość... co swoją dziewczynę też będziesz okradał, mówiąc jej przy tym, jak bardzo ją kochasz? Ech, szkoda słów.
evil666 napisał/a:
Słyszałem reszte
To się może pochwalisz xo dokładnie?
Jest kilka opcji:
A) słyszałeś kolegów "Doni & Lider" w radiu eska ew. na vivie
B) nie potrafisz odróżnić dobrej produkcji od shitu
C) g**** słyszałeś i tylko tak p!*******
w takim razie to za******* ta Twoja miłość, skoro ich nawet nie szanujesz Wydało się, żadna miłość... co swoją dziewczynę też będziesz okradał, mówiąc jej przy tym, jak bardzo ją kochasz? Ech, szkoda słów.
nieprawda! nie mam orginalnej bo starzy nie lubią rapu inie pozwoliliby mi jej kupić a pozatym na okładce jest ostrzeżenie że płyta zawiera niecenzuralne teksty więc nie wiem czy by mi ją sprzedali! więc nie pie***l zanim nie poznasz prawdy!
Wysłany: 18-06-2006, 15:37
ziomek999 napisał/a:
nieprawda! nie mam orginalnej bo starzy nie lubią rapu inie pozwoliliby mi jej kupić
ziomek999 napisał/a:
pozatym na okładce jest ostrzeżenie że płyta zawiera niecenzuralne teksty więc nie wiem czy by mi ją sprzedali!
<lol2> tylko za okazaniem dowodu
ziomek999 napisał/a:
więc nie pie***l zanim nie poznasz prawdy!
ostre słowa z ust ziomka 999 zarzut pier**lenia i nieznajomości przykrej prawdy jest dość poważny
evil666 napisał/a:
Słyszałem reszte i mówię że to chłam
słyszałeś np ostrego, łone albo fisza (choc tego ostatniego nie mozna zaszufladkowac jako stricte hiphopowego artystę) nie nazwałabym jazzurekcji chłamem
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum