Cadillac Sevilla rocznik '89 ; z rozsuwanym dachem itp; Mercedes C -klasa 2005; Ferarri ( nie pamiętam jaka marka - ale wiem ze był zajefajny ) i pare pare innych .. [ moj tata handluje samochodami wiec mam ich na codzień troszke.. ]
RENAULT MAGNUM 440dci, 2002rocznik. ,,standardowy" full wypas a do tego jeszcze lodówka,mikrofala,kuchenka gazowa i 2 łóżka:P. samochów za bagatela 250tys zł:]
Chevy Camaro IV generacjii, moje autko marzenie no i oczywiscie moj ukochany Fiat 125p (kto bedzie sie smial znaczy nie zna ani historii ani sie na motoryzacji :grin: )
_________________ Honor Żołnierza i Obywatela nierozerwalnie łączy się z obowiązkiem obrony Ojczyzny.
Wpierw kilka slow o sobie jestem fanem motoryzacji <nie zapalencem ale lubie to i owo i co nieco na ten temat wiem >
autka o ktorych chce wspomniec moze najwyzszej klasy niesa ale zapadly mi w pamieci .
Opel omega lotus . fani opla powinni wiedziec co ta rakieta potrafi .
Porche Cannes i Carrera obie noweczki <krotka przejazdzka .
Passatem żony jednego z piłkarzy polskich za 43 tysiace euro .(podobno sa biedni
i tak dalej
w tym liczne mercedesy , np slk .. ale nie lubie tych aut
mercedes E 2004 rok, VW passat B6 (2003r) taty (wiec jezdze nim na codzien) praktycznie pelna opcja jasna skora i najwazniejsze dla mnie komfortowe (regulowane podgzewane) siedzenia z przodu (bo mama swoim punciakiem jezdzi:) i zadko jezdzi z nami)
i mercedes C320- jazda próbna w okolicach poznania hehe chcielismy kupic ale kupilismy passata.
ale wiele bym dal za mozliwosc przejazdzki mercedesem klasy S najlepiej z silnikiem 6.0 albo od brabusa (wow tym na pewno bym omege w tyle zostawil)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum