Tem film nie jest głupi, podobał mi się ze względu na sceny walki. Fabuła obleci tylko, zakończenie zrąbali.
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Tem film nie jest głupi, podobał mi się ze względu na sceny walki.
Przykro mi, ale jest głupi. Pokazuje wyidealizowany świat i huliganów jako współczesnych bojowników o słuszną sprawę. Dodatkowo amerykański student, który nigdy się nie bił, ale po kilku dniach spędzonych w towarzystwie kibiców West Hamu spuszcza łomot największym zakapiorom w Anglii. Obejrzyj ,,Football Factory'', tam przynajmniej główny bohater ma wątpliwości co do swojej rozrywki, a i całość oparta jest na faktach.
_________________ I oto ujrzałem, koń trupioblady, a imię siedzącego na nim śmierć. I piekło szło za nim.
Znak zodiaku:
Didek [Usunięty]
Wysłany: 09-12-2006, 20:14
Ostatnio na nowo odkryłem trylogię Ojca Chrzestnego. Rzadko mi się zdarzyło, aby mieć taką zawiechę po obejrzeniu filmu (końcówka ostatniej serii).
Imię: czterdzieści cztery
Wysłany: 10-12-2006, 14:07
Najlepsze filmy
Utalentowany Pan Ripley
Tancząc w ciemnościach
wszystko, co zawsze chcieliście wiedzieć o seksie, ale baliście się zapytać
dziewczyna w perłą
parę jeszcze woody'ego allen'a np drobe cwaniaczki;)
dogville-w ogóle cały lars von trier, on jest bogiem
gattaca
lot nad kukułczym gniazdem (oj tak!)
stowarzyszenie umarłych poetów (zdecydowanie dobry film)
casablanca (nigdy mi sie nie znudzi^^)
zapomniałabym o ty i ja i wszyscy, ktorych znamy! (mój ukochany film^^)
_________________ !!!
Ostatnio zmieniony przez labanda 17-12-2006, 10:13, w całości zmieniany 1 raz
1."Siedem" jedynie co to konkuruje z nim "Oldboy" ale tylko ten to "trylogia" czyli "pani zemsty" i "pan zemsta" są słabsze...
1,2. wspomniany "Oldboy"
2.podziemny krąg
3.Pulp Fiction
4.American Beauty
5.Ghost in the shell
6. pi
i jeszcze mase innych filmów które zdecydowanie warto obejżeć. Te są moje ulubione, chyba ze zapomniałem o którymś... jak cos to odopisze
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum