przede wszystkim '21 gramów' ; ' wicker park' ( apartament ) z uroczym panem hartnettem i takie słodki filmik do którego wracam często ' you've got mail ' z ulubionymi aktorami mymi - tomem hanksem i meg ryan...poza tym uwielbiam większośc filmów w.allena ;
_________________ ' the kind of girl who leaves out condoms on the bedroom dresser just to make you jealous of the men she fucked before you met her..'
Ja bardzo lubie stare filmy takie jak King Kong z 1933 roku albo Dyktator Chaplina, z tych bardziej współczesnych to moge plecic Dziecko Rosemary, Efekt Motyla, Requiem dla snu, Życie jest piękne, Pianista, Martwica mózgu....
do tego jeszcze Dirty Dancing, Piraci z Karaibów 1 i 2, W rytmie hiphopu i pewnie jeszcze jakieś by się znalazły, ale teraz nie mogę sobie przypomnieć, dopiszę jakby co
_________________ Przyjaźń to jedyny cement, który może utrzymać świat w jedności
Ostatnio zmieniony przez Julia 21-10-2006, 22:18, w całości zmieniany 1 raz
Historia kopciuszka, Tragedia posejdona, w rytmie hip-hopu, i wiele wiele innych:D
_________________ nie zapomnij ze kiedyś istniałam, nie zapomnij ze kiedyś sie smaiłam, odeszłam choc odejść nie chciałam, odeszłam bo odejść musiałam...
_________________ "Ej piekne panie zdejmijcie z siebie ciepłe ubranie bo nic się nie stanie Wam nieee..
Uwaga!
to kobiet rozebranych plaga to wypada bedziemy tańczyć RAGGAAA
Jamajki dziś tu jest ambasada widać jak dziala zielona flaga
ogień tu bardzo mi odpowiada
TA BUDA BĘDZIE DRŻAŁA W POSADACH!!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum