Przekręt, Fight Club, Porachunki, Memento, Pi, Zagubiona Autostrada, Requiem..., Wywiad z wamiprem, Intacto, Otwórz oczy, Boondock Saints, Lśnienie, Run Lola Run, Księżniczka i Wojownik, i jeszcze tyle, tyle ich jest....
in their name we die
MOTÓR (lepsze niz wypasiony czy maybach albo bentley), killer, killerów dwóch, gliniarz z bh, za szybcy za wsciekli, szybcy i wsciekli, sami swoi
(wszystkie odcinki), akademia policyjna, żandarm - z louisem de funes (wszystkie cześci), inne filmi z louisem de funes,
_________________ Lilka jest bogiem, Citroën nałogiem.
"Ten kto wymyślił piwo był mędrcem" - Platon
"Zagubiłem się w Lilly Town" - pavlitto
oczywiście TERMINATOR 2 ten film to rządzi Resident Evil, Resident Evil Apocalypse, Piła 1 i 2,underworld i cała seria piatku 13nastego i koszmaru z ulicy wiązów
Ostatnio zmieniony przez kuba696 12-07-2006, 14:26, w całości zmieniany 1 raz
Serdecznie polecam Szósty Zmysł i Siedem , dwa naprawde genialnie filmy.Nie chcę wymieniać tutaj wszystkich filmów , które mi się podobały , bo jest tego dużo.Najwyżej przy okazji dopiszę.
Imię: Ola
Wysłany: 15-07-2006, 10:44
Jakubka napisał/a:
Szósty Zmysł
To o tym dzieciaku co widział martwych ludzi? Oglądałam w nocy i spać nie mogłam.
Ja uwielbiam wszystkie części "Szklana pułapka", "Czasem słońce, czasem deszcz" to dla tych co lubią ryczeć na filmach, "Młodzi gniewni" i to chyba narazie tyle co pamiętam
Ogladałam dużo dobrych (dla mnie) filmów i nie sposób je wszystkie wymienić ale najbardziej zapadły mi w pamieci:
Piła 1 i 2, Purpurowe rzeki, House of 9, American Soldiers, Młodzi gniewni, Szkoła uczuć..
Wysłany: 24-07-2006, 23:09
Happy Angel napisał/a:
Ogladałam dużo dobrych (dla mnie) filmów i nie sposób je wszystkie wymienić
no wlasnie
ale tak na zawolanie moge napisac o "requiem for a dream" "siedem" "to wlasnie milosc" "notting hill" i przede wszystkim "walk the line", w ktorym sie zakochalam.. no i jeszcze by znalazlo kilka...
_________________ A gdy serce twe przytłoczy Myśl, że żyć nie warto,
Z łez ocieraj cudze oczy,
Chociaż twoich nie otarto.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum