Imię: ola
Wysłany: 25-06-2006, 16:12
tamarka_zgr napisał/a:
Ja jak już pije wódke (rzadkośc, no ale się zdarza) , to popijam coląąąąąąąą bo wtedy mi to najlepiej smakuje ;]
ja nie moge popijac cola bo mi sie cofa...
albo nie popijam wogole, albo jakims sokiem najlepiej pomaranczowym albo kubusiem
natomiast spirytus (wszystkiego trzeba w zyciu sprubowac ) to z grapefruitowym
_________________ Take the best orgasm you ever had, multiply it by a thousand and you're still nowhere near it.
Ostatnio zmieniony przez orchide 25-06-2006, 16:13, w całości zmieniany 1 raz
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
za!! dobrw wino =))))
agropol tez doby tzn nalewka
No tak, ja wiem co dobre
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
Eee nie, wino z Żabki Komandos się nazywa i mi się tu nie sprzeczaj
Nigdy się nad tym nie zastanawiałem. Bardziej się skupiam nad tym co będe robić jak wypije, niż nad tym co pije - gdyż pić nie sprawia mi problemów, nie cofa, nie kwasi. Choć z tego co pamiętam to najczęściej Pepsi, albo naktar bananowy.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum