Imię: Jakub
Wysłany: 28-05-2006, 22:33
A znacie gre w "trzy kieliszki" ? Stawia sie tytulowe 3 naczynia, do jednego nalewa wodke, do drugiego spirytus, a do trzeciego wode. Potem poprzestawiac, coby delikwent nie wiedzial co gdzie jest. Jedno pijesz drugim zapijasz
_________________ Your eyes, they were my paradise
Your smile, made my sun rise
do wódy najlepiej niczym nie zapijać nie rozumiem ludzi którzy chcą zabijać smak wódki przecież to w końcu królowa alkoholi a jeśli już to z tego co pamiętam to wóde albo sokiem pomarańczowym albo jak jakaś głębsza "impra" to jakąs najtańszą "chemiczną" oranżadą po 0.89 pln ale najpierw trzeba sie zrobić browcami potem wóda i na dobite jeszcze browca walnąc
a jeśli chodzi o inną rzecz tzw. spiryt z meliny to sokiem pomareańczowym ew. jakimś innym z cytrusów i w żadnym wypadku nie jabłkowym i na początku raczej dużo zapijać potem można iść nawet bez popity z dwie kolejki tylko nie zadużo bo mozę być reakcja zwrotna organizmu raz prawie tak miałem po jabłkowym na szczęscie bez "finału"
A znacie gre w "trzy kieliszki" ? Stawia sie tytulowe 3 naczynia, do jednego nalewa wodke, do drugiego spirytus, a do trzeciego wode. Potem poprzestawiac, coby delikwent nie wiedzial co gdzie jest. Jedno pijesz drugim zapijasz
Nigdy nie próbowałam ;O
Ja jak już pije wódke (rzadkośc, no ale się zdarza) , to popijam coląąąąąąąą bo wtedy mi to najlepiej smakuje ;]
_________________ Nie wiem dlaczego był czas, że przestałam wierzyć w Miłość.
Głupia byłam.
Miłość istnieje moi Mili. Nigdy w Nią nie wątpcie.
a ja z kupnem to mam luz bo koleś u nas na wichurze jeździ na ukraine i tanio u niego jest
(bynajmniej tak mi sie wydaje)
0,5-----> 12 złotych wychodzi
polecamwódeczkę z ukrainy o nazwie SV
Ja osobiście wódke piłam rok temu bo nienawidze tego smaku ale jak dla mnie najlepszą zapojką jest sok z czarnej porzeczki całkowicie po nim nie czuć wódy
Dla mnie najlepszą popojką jest HOOP najlepiej wiśniowy lub jabłkowy... wtedy juz vódeczki sie nie czuje POLECAM ........
ale i tak browar wymiata to jest to!!
[ Dodano: 09 Cze 2006 03:17 pm ]
Husky napisał/a:
a ja z kupnem to mam luz bo koleś u nas na wichurze jeździ na ukraine i tanio u niego jest
(bynajmniej tak mi sie wydaje)
0,5-----> 12 złotych wychodzi
polecamwódeczkę z ukrainy o nazwie SV
heeheh ja mam 0.5 litra za 10 zl!!!!!!! Od kumpla
za 15 zł masz 0.7 ale chlop taki interes kreci ze az jestem zazdrosny
_________________ W słońcu błyszczy miecz, ostatni wróg padł
Miecz i Magia, nie potrzebna mi jest tarcza
Mój styl - on nie zna obrony
Liczy się atak, ostatni wróg padł
Narodził się nowy! Ja go odnajdę!
(KALIBER 44 rules)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum