w sumie, to kto lubi? czasem trzeba... pamiętam jak moja koleznak rozwaliła mi deskę klozetową, bo za intensywnie oddawała zawartość żołądka. jak matka sie zapytała co się stało z deską, to powiedziałam, że kot rozwalił... myslę, że nie uwierzyła xD
labanda, ja bym musiał Cie poznac <lol>moze sie napijemy kiedys xD . Najlepsza zapoja to soczek multivitaminka ;p
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
Ostatnio zmieniony przez wookaszek 20-05-2007, 22:59, w całości zmieniany 1 raz
labanda, czemu u mnie nie ma takich dziewczyn?! ;p ja nie wiem za co mnie Bóg tak karze.. Mi tam multi nawet dobrze wchodzi. Nigdy wiecej porzeczkowego.. ble
_________________ Zostaw to, nie szukaj problemów we wszystkim
Znajdź szczęście i daj je swym bliskim
Zostaw to, mija cenny czas, za kilka lat
Znów w tym samym miejscu powiesz - miałem zły start
o tak, zdecydowanie! kiedyś piłam z koleżanką i kolegą, a do popijania mieliśmy tylko sok, który był w domu, czyli własnie porzeczkowy. i ta moja koleżanka jak zwykle sporo potrafi w siebie wlać, tak wtedy po chyba trzech kieliszkach zaczeła zwracać... śmiesznie było w sumie, tylko potem sporo sprzątania miałam... na szczęście kolega mi pomógł
E tam, ostatnio pod koniec imprezy popijaliśmy Liftem, Spritem itd., bo soki skończyły się za wcześnie i wszyscy przeżyli. ^^
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum..."
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum