Imię: Agnieszka
Wysłany: 26-11-2005, 21:45 Najładniejsza część ciała
Co w swoim wyglądzie uważacie za swój największy prioryte??? Co uważacie że macie najładniejsze i wszyscy wam tego zazdroszczą?
Ja uwielbiam swoje oczy i uważam że są naprawdę ładne. Tęczówka mają ciemnobrązowy kolor, a dotego mam ciemne, gęste i długie rzęsy, które po pomalowaniu (zawsze i to mocno) są jeszcze ładniejsze i wyraźne. Do tego te cienkie czarne z natury brwi.
Ja uwielbiam swoje oczy i uważam że są naprawdę ładne. Tęczówka mają ciemnobrązowy kolor, a dotego mam ciemne, gęste i długie rzęsy, które po pomalowaniu (zawsze i to mocno) są jeszcze ładniejsze i wyraźne. Do tego te cienkie czarne z natury brwi.
Ja mam prawie to samo... Z drobna róznica... Mam śmieszny kolor oczu. Generalnie jest zielony,ale jak swiatło pada z tyłu to można się w nim dopatrzeć się brązu. Ciemne rzęsy (długie i podkręcone) i czarne brwi. Rzęsy zawsze pomalowane i jeszcze bardziej podkręcone.
Wysłany: 26-11-2005, 22:36
Krótko: OCZY
_________________ Kto dziś dogoni króliczka?
(\_|)
(O.o)
(> <)
Znak zodiaku:
Yasmine [Usunięty]
Wysłany: 26-11-2005, 22:52
Cytat:
ja to samo . Tylko mam zielone (czasami wpadajace w turkus) oczy z granatowymi obwodkami, do tego czarne, dlugie rzesy i ciemne cienkie brwi .
To jakiś narcystyczny temat z subiektywnymi opiniami.No,ale skoro ktoś go wymyślił,to napiszę,ze chyba przystojny jestem,bo dziewczyny się za mną oglądają w pracy lub nawet na ulicy.
Ale z nas prózniacy
Moja blizna - nic tak nie przyciąga wzroku lasek na basenie lub na plaży jak blizna przez cały brzuch
_________________ "Na pochybel wszystkim,
Bo jutro z tego nie będzie już nic.
Jutro z tego nie będzie już nic,
Stoję sam na sam z życiem i muszę coś zniszczyć"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum