Imię: Albert Fish
Wysłany: 17-06-2007, 21:50
kleksu, nawet zwykłej wódki byś nie dał rady 5 litrów wypić. u nas najwięksi menele z 20 letnim doświadczeniem mają zgona po 0.7 (a piłem z nimi nie raz)
kleksu, nawet zwykłej wódki byś nie dał rady 5 litrów wypić. u nas najwięksi menele z 20 letnim doświadczeniem mają zgona po 0.7 (a piłem z nimi nie raz)
hhahahhahaha. czy wy nadal myślicie, że ja pisałem to poważnie? w imię Ojca, Syna, Du..
fobia napisał/a:
hhahahhahaha. czy wy nadal myślicie, że ja pisałem to poważnie? w imię Ojca, Syna, Du..
Kleksu a mnie to poważnie ciagle bierzesz cokolwiek napisze, sam nie jesteś inny
Lud nie jest taki ciemny i nie kupi takiej bajeczki wymyślonej przez 20-letniego prawiczka.
[ Dodano: 17-06-2007, 21:59 ]
Tak się tłumacz.
ja jebie.. nie miałem pojęcia, że taki gamoń z Ciebie Didek
A tam. Za stary już jestem i za długo mam Internet, żeby reagować na takie zaczepki internetowych kozaków.
Na przyszłość - jak planujesz zapuścić jakąś ściemę to weź poszukaj trochę w google na ten temat.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum