to ja proponuje, żeby tutaj każdy wpisywał NAJGORSZE cech płci przeciwnej!! Tutaj możecie powiedzieć co Wam na sercu leży...to ja zacznę: niecierpie tego, że kobiety są takie niezdecydowane!!!!!!!
_________________ Courage is to resist fear, mastery of fear - not absence of fear.
niecierpie tego, że kobiety są takie niezdecydowane!!!!!!!
O matko..Ty też....ja jestem bardzo niezdecydowana ehh...
Ja nie cierpię jak facet klnie zamiast używac przecinków, jak pluje idąc po ulicy...a poprostu nienawidze gdy ide po ulicy i słysze komenty niektórych chłopaków " fajna laska/dupa" (niecierpie gdy chłopak tak nazywa dziewczyne) albo "mała chcesz się liznąć? " żałosne...
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
głupota, głupota, głupota...
a poza tym: szpanowanie, udawanie kogoś kim się nie jest i... yyy... właściwie wszystkie inne denerwujące zachowania nieszczą się w tych kilku słowach...
_________________ 'muzyka - po milczeniu - najlepiej wyraża to, co niewyrażalne'
Imię: Kuba
Wysłany: 12-06-2006, 22:30
Wieprzu napisał/a:
Ja nie lubie kiedy są po prostu tępe
Ja tak samo
Dodatkowo nie lubię:
1) kiedy dziewczyna wstydzi się coś do mnie powiedzieć
2) gdy pali, pije w większych ilościach
3) kiedy jest nietolerancyja
4) kiedy zachowuje i ubiera się jak "lachociąg"
_________________ Gość, pamiętaj, że
NIE MA GŁUPICH PYTAŃ!!!
Każdy ma prawo do wypowiedzi na forum, a każde pytanie i każda inteligentna odpowiedź to dodatkowa wiedza!
ja jeszcze dodam, że przekleństwo w ustach dziewczyny(zwłaszcza ładnej[tylko nie myslcie, że tylko na wyglad zwracam uwage]) powoduje u mnie ciarki....łeeeee...strasznie mnie to razi jak dziewczyna używa kur** częściej niż ja:PP
_________________ Courage is to resist fear, mastery of fear - not absence of fear.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum