denerwuje mnie
*facetów myslenie: nie musze to nie robie... chodzi tu np o zmiane bielizny:p to nic ze majtki i skarpetki miał juz raz na sobie. nie zajeżdzaja jeszcze to włoży znów... mało chigieniczne.
*to że nie opuszczaja deski albo wogole jej nie podnosza...:/
*gadanie: kochanie PRZESADZASZ... tego to nienawidze:[
*to że sądzą że zawsze sa niewinni:p
_________________ Były sobie świnki trzy, świnki trzy, świnki trzy...
nie cierpie tego ze zachowują się tak jakby pozjadali wszystkie rozumy:
-facet najlepiej prowadzi samochód
-facet zna się lepiej na sporcie
ich lenistwa
i co najbardziej mnie denerwuje to ze sa maminsynkami!
kobiety jezdza ostrozniej i powoduja mniej wypadkow...poza tym niektore kobiety jezdza naprawde dobrze...
Ale w sytuacjach ekstremalnych zdecydowanie częściej panikują. Wiem z doświadczenia.
opowiedz
G.a.p.o.n. napisał/a:
olciak napisał/a:
a na sporcie kazdy moze sie znac bardzo dobrze nawet dziewczyny...
Nie znam dziewczyny która na sporcie zna się lepiej ode mnie.
olciak nie powiedziała, że dziewczyny znają sie na sporcie lepiej od chłopaków, tylko że mogą się znać bardzo dobrze.
_________________ "Każdy człowiek, który kiedykolwiek żył, żyje bądź żyć będzie, ma swoją pieśń. Nie jest to pieśń napisana przez kogoś innego. Ma własną melodię, własne słowa. Niewielu ludziom przypadło w udziale zaśpiewać swą pieśń. Większość z nas obawia się, że nasz głos nie zdołałby oddać jej uroku albo że słowa są zbyt błahe, zbyt uczciwe, zbyt banalne. Zamiast więc śpiewać swe pieśni, ludzie je przeżywają."
Dziewczyny chyba za bardzo chcą się wylansować w coraz to nowszych ciuszkach i kosmetykach. Dodam, że niektóre są bardzo fałszywe i nazbyt dumne. Oprócz tego same plusy w dziewczynach widzę
underground89 [Usunięty]
Wysłany: 11-07-2006, 18:09
Za dużo rzeczy mnie irytuję w płci męskiej, no ale płeć żeńska również bez winy nie jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum