Wysłany: 23-03-2008, 23:14
A dziewczyny też mogą się wypowiadać?
Bo słyszę jako kobieta wokół tak dużo głupich rzeczy, że można by książkę napisać
Chyba mam męski mózg.
Albo za dużo testosteronu.
Mi pierwsze co przychodzi do głowy to tekst mojego autorstwa, kiedy to siostra przyniosła nowiutką nagrywarkę i mówi do mnie: "Uruchom", a ja na to: "Jak myślisz - najpierw trzeba zainstalować czy podłączyć?". xD Do tej pory mi to moja mama wypomina, a ja zwyczajnie byłam zaspana.
_________________ "Taka już jest niewiasta, lubieżności pełna. I w chuci nienasycona. Jak świat światem, tak było i tak będzie in saecula saeculorum."
pamietam jedna akcje, poniedzialek wielkanoncy(smingus dyngus) leje na podworku ze o ja p******e a laska smsa pisze ze nie wyjdzie bo boi sie ze zmoknie<LOL>heh
ogólnie dziewczyny puszczają sporo głupich haseł. my faceci musimy sie z tym liczyć a zarazem na to godzić. ja na przykład na początku przymykam na to oko skupiając sie raczej na walorach cielesnych nowo zapoznanej koleżanki. lecz z czasem, szczególnie po zaspokojeniu ciekawości wywołanej wdziękami wybranki staje sie to nieco dokuczliwe. Czasem zdaje mi sie ze głupota płci żeńskiej rośnie proporcjonalnie do rozmiaru biustu. Te brzydsze są z reguły mniej głupie. zdarzają sie oczywiście nieliczne wyjątki.
_________________ Siostra zbiera aktorów, brat wycina piłkarzy... A ja tylko gołe baby, jesli gdzies zauważę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum