Szczerze? Trudno mi uwierzyć, żeby dłonie przyciągały i stanowiły 'najbardziej seksowną część ciała". To trochę naiwne, bo prawda taka, że mało osób wybierając partnera patrzy na dłonie. Chyba, że dla Ciebie to stanowi ważny element - w takim przypadku zwracam honor
A mi się najbardziej podoba ładny, męski brzusio ;D
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Agnieszka
Wysłany: 28-02-2008, 22:13
Sakura napisał/a:
To trochę naiwne, bo prawda taka, że mało osób wybierając partnera patrzy na dłonie.
No może nie jest to kryterium wyboru partnera, ale zawsze i u każdego patrze na dłonie. Są one wg mnie bardzo ważne i praktycznie każdego znajomego mogłabym rozpoznać widząc jedynie tą częścią jego ciała.
Szczerze? Trudno mi uwierzyć, żeby dłonie przyciągały i stanowiły 'najbardziej seksowną część ciała". To trochę naiwne, bo prawda taka, że mało osób wybierając partnera patrzy na dłonie. Chyba, że dla Ciebie to stanowi ważny element - w takim przypadku zwracam honor
Zawsze patrzę na dłonie, chociaż ostatnio już nie tak często jak kiedyś.
Niegdyś to była niemal moja obsesja, chyba z racji tego, ze gram na fortepianie.
Miałam świra na punkcie chopinowych dłoni.
Dziś widziałam faceta z pieknymi dłońmi.
On sam jednak mi se nie podobał.
Wcale.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum