Jak dla mnie to najgorsze jest Tokio Hotel- taka muzyczka dla dziewczynek, ktore "kochają się" w tym wokaliście<lol> nie wiadomo czy to chłopak jest czy moze raczej dziewczyna.....???
Wysłany: 07-06-2006, 16:47
mandaryna, ich troje itp. za całokształt
liroy (większośc piosenek)
18L, Doniu przestrzeń
britney ups i did it again
jeszcze sporo by sie tego znalazło, ale akurat to mi przyszło teraz do głowy
_________________ Kiedy ludzie są tego samego zdania co ja, mam wrażenie że się pomyliłem - O. Wilde
... .nie no zaraz a ja tam lubie disco polo bo przynajmniej na weselach można się pobawić. Nie rozumiem czemu ma być gorsze niż jakieś tam Tokio Hotel przynajmniej pośmiać się można a jak się na tych pomalowanych chłopców patrzy to aż żal serce ściska nad tymi biednymi nie mającymi gustu i poczucia smaku ludźmi
_________________ Przyjdź zapukaj jak najciszej
Ja na pewno Cię usłyszę
Już nie zasnę aż do rana
Bo ja jestem zakochana
... .nie no zaraz a ja tam lubie disco polo bo przynajmniej na weselach można się pobawić. Nie rozumiem czemu ma być gorsze niż jakieś tam Tokio Hotel przynajmniej pośmiać się można a jak się na tych pomalowanych chłopców patrzy to aż żal serce ściska nad tymi biednymi nie mającymi gustu i poczucia smaku ludźmi
Sorry ale Disco polo nie pozwole obrażać... Ciekawy jestem co śpiewacie na imprezach ?? Chyba, że to aż taki obciach dla was śpiewać Ja sobie obecie praktycznie nie wyobrażam imprezy bez śpiewania sąsiadki i innych hitów disco polo
Eh, wystarczy wlaczyc tv na jakiejs vivie i poogladac z godzinke... porazajaca wiekszosc to totalny chlam i nie moge uwierzyc, ze ludzie tego sluchaja
_________________ "Życie to, aby móc odetchnąć jeszcze raz, reszta nic nie znaczy" Mansfield
"- Nie uznajesz żadnych wartości, całe twoje życie to nihilizm, cynizm,
sarkazm i orgazm.
- We Francji mógłbyś zrobić z tego hasło wyborcze i wygrać."
Woody Allen
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum