Mam 16lat i niestety posiadam mocne ow³osienie na ciele. Depilacja nie pomaga, bo po niej bardzo ³atwo podra¿niæ sobie skórê oraz w³oski rosn± jeszcze szybiej i nadmierniej. Moje pytanie brzmi - co mam zrobiæ, aby usun±æ nadmierne ow³osienie?
Skoro depilacja Ci nie pomaga to chyba masz problem z hormonami...id¼ do endokrynologa mo¿e, albo uzbieraj kase na laserowe usuwanie.
A jeste¶ kobiet± czy mê¿czyzn±?
_________________ " Rób co chcesz, kiedy nie krzywdzisz nikogo..."
Blessed Be
Ostatnio zmieniony przez KaliUma 04-06-2006, 09:15, w ca³o¶ci zmieniany 1 raz
Ku*wa jakbym mia³ siê depilowaæ to ju¿ bym wola³ z okna wyskoczyæ.
jak masz pisac takie posty to idz juz skoczyc. A.
_________________ "It matters not how strait the gate,
How charged with punishments the scroll,
I am the Master of my fate,
I am the Captain of my soul."
Imiê: Kacper
Wys³any: 06-06-2006, 23:19
KrateR napisa³/a:
co mam zrobiæ, aby usun±æ nadmierne ow³osienie?
mo¿esz goliæ, ale nie depiluj, to jest zbyt bolesne(tak s³ysza³em)
musisz siê niestety przyzwyczaiæ
z ow³osieniem na ciele nie mam problemu, nie mam go na tyle du¿o ¿eby mi to przeszkadza³o, tylko na twarzy mnie wkurza, znudzi³o mnie golenie , ale có¿ robiæ, taki nasz los
Wys³any: 07-06-2006, 17:48
capsel31 napisa³/a:
tylko na twarzy mnie wkurza, znudzi³o mnie golenie , ale có¿ robiæ, taki nasz los
ciesz siê, ¿e musisz goliæ tylko twarz ja w prawdzie akurat twarzy goliæ nie musze ale reszta... zafunduje sobie chyba laserowe usuwanie KrateR, odradzam golenie bo w³oski twardzniej± i zaraz odrastaj± jak juz musisz to zainwestuj w pianke albo krem do depilacji; nie boli i efekt jest na jakies 2 tygodnie, ale jestes pewien ze to konieczne??
_________________ Kiedy ludzie s± tego samego zdania co ja, mam wra¿enie ¿e siê pomyli³em - O. Wilde
ale masz problem... nadmierne ow³owsienie jest mêskie i nie wiem w czym Ci przeszkadza... ja o posiadam w niedomiarze... a chcia³bym wiecej... ktos moze wie, co zrobiæ zeby by³o go wiecej ?
. ja o posiadam w niedomiarze... a chcia³bym wiecej... ktos moze wie, co zrobiæ zeby by³o go wiecej ?
No nie ¿artuj? Ja lubiê facetów, którzy nie maj± za du¿o ow³osienia... Np: mój facet nie ma ani jednego w³oska na klacie ^^ jest taki g³adziutki
A Tobie kolego KrateR radzê siê wiêcej nie depilowaæ;) Zaakceptuj swoje "futerko" hehe
TWOJEJ DZIEWCZYNIE TO NIE PRZESZKADZA PODCZAS ORALU?JA SOBIE NIE WYOBRA¯AM ORALU Z GO¦CIEM KTÓRY NIE USUWA OW£OSIENIA
Mo¿e jej nie ma. Mo¿e jej nie przeszkadza bo sama tego nie stosuje, ¿e tak powiem..
Fakt, faktem.. Nie fajne to jest w ytm aspekcie, w tym miejscu. Ah no i pachy..
W innych.. jak dla mnie bardzo meskie
Nie mo¿esz pisaæ nowych tematów Nie mo¿esz odpowiadaæ w tematach Nie mo¿esz zmieniaæ swoich postów Nie mo¿esz usuwaæ swoich postów Nie mo¿esz g³osowaæ w ankietach Nie mo¿esz za³±czaæ plików na tym forum Mo¿esz ¶ci±gaæ za³±czniki na tym forum