ja mam lat 17 za miesiąc, a często mówią mi że mam koło 20-25, chyba że zgole brode to wtedy 16-17 ^^
_________________ -Ludzie, którym się spełnia życzenia, często okazują się nie całkiem mili. Czy więc powinno się im dać to, czego chcą, czy raczej to, czego potrzebują?
Śmierć uprzejmie skinął głową. Z jego punktu widzenia ludzie dostają to, co im się daje.
mam 20 lat a jak kupuje piwo to prawie zawsze muszę pokazać dowód
normalnie totalna porażka bo siostra mając lat 17 kupowała już wszystko bez żadnych problemów...
_________________ tam gdzie kończy się dyplomacja zaczyna się wojna
lol ja mam 17, w maju bede pelnoletni ale ludzie juz teraz mysla ze mam 19-20 lat
kiedys jak bylem na koloni i mialem bodajze 14 czy 15 lat to 19 letnia klientka do mnie podbijala bo byslala ze jestem mniej wiecej o rok mlodszy fajnie hehe
a wydaje sie ze jestem starszy bo jetem wysoki, tak mi przewaznie mowia... dokladnie to nie wiem czemu, ale trzmam sie tego co slyszalem
_________________ It’s got to be, easy to see
What everyone takes out of me
Knocking me down, dragging me out
How did you end up in that crowd?
Już gdzieś pisałam. Jedni mi odejmują( przez wzrost prawdopodonie),ale ostatnio dwie czy trzy osoby myślały , że mam koło 20. Chyba spięte włosy robią swoje.
_________________ Taki przewrotny i ambiwalentny Ikar.
Imię: Anna
Wysłany: 18-11-2007, 19:27
Mam szesnaście lat, a wyglądam... moim zdaniem właśnie tak, jak szesnastolatka
Ale nader często zdarza się, że niewiele młodsze ode mnie osoby mówią do mnie "pani", a niektórzy mężczyźni pytają się, czy jestem mężatką
Jak dla mnie to jakiś absurd.
Choć pewnie ma to swoje podłoże w moim wzroście, mam 171cm. Dziewczyny w moim wieku najczęściej już nie rosną, ale mimo wszystko te wyższe wydają się starsze.
_________________ Żyć, błądzić, padać, triumfować, odtwarzać życie z życia!
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum