Jest jakaś duża różnica w wyglądzie między 13 a 15?
W różnych miejscach rosną większe włosy, poza tym ni ma...
Mowisz tak, bo mnie nigdy nie widziales, ot co. Roznica jest. Na twarzy chocby. Jak juz wczesniej napisalam - niektorzy mysleli, ze chodze juz do liceum. Ja po prostu uwazam, ze wygladam na 15.
Ja mam 24 a wygladam.. hyh... roznie.. Najczesniej slysze 18, czasem 17, najrzadziej 20..
To tez zalezy od mejkapu. Bo na codzien gdy mam naturalny to postrzegana jestem jako mlodsza. Tylko po pracy zdarza mi sie wygladac na swoje wiek
ja wygladam na starsza. zawsze dodaja mi dwa lub cztery lata. czesto przez zachowanie, bo jestem za powazna na swoj wiek (tak mi mowia). najwiecej dodali mi 7 lat, wlasnie za zachowanie. moze powinnam sobie jakas operacje zrobic?
mi mowia ze mam 15 a tak na serio to mam 17...
najprawdopodobniej ze wzgledu na to ze jestem taka (jak to oni mowia0 'drobinka' . najwiecej ile mi dano to 18 ale to tylko dlatego ze bylo strasznie ciemno i gosciu mial troche w czubie...
_________________ "...a czym jest zycie, poezja cudu istnienia..."
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 02-09-2007, 22:24
19
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum