Wysłany: 31-08-2007, 12:34
19 i raczej na tyle wyglądam ;p
nie spotkałam się jeszcze z tym żeby ktoś mnie postarzył.
kilka razy ktoś mnie odmłodził, ale to nic nie znaczaca różnica;)
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
Mogę wiedzieć jak jest różnica między wyglądem siedemnastolatki, a osiemnastolatki ? I drugie pytanie - czy siedemnastolatka, której brakuje dzień do osiemnastolatki, wygląda już jak osiemnastolatka, czy jeszcze jak siedemnastolatka ? A może to wpływ alkoholu urodzinowego wpływa tak na osiemnastolatki ? Nie wiem.
ja chcialabym zeby sie mnie pytali gdzie sie wybieram do liceum albo nawet i na studia...:]
narazie to sie mnie pytaja jak dlugo jeszcze bede siedziec w gmnazjum..:/
choc zdazaja sie czasem mili faceci (bo babki z reguly nie sa takie...przyjemne) ktorzy mnie zapraszaja gdzies gdzie wstep od 17 czy 18 bo mysla ze juz "co najmniej" tyle mam..
buziaczki w ich strone :*
_________________ w nocy płacze błotem. w dzień rzuca szklankami.
Wysłany: 31-08-2007, 17:48
Alan napisał/a:
**MJ**, nie kłam wyglądasz jak 20letnia Indianka
To pomówienie. Powiedziałeś mi kiedyś, dawno temu kiedy byłam młoda że wyglądam jak Pocahontas która przecież już jest stara. A tak na marginesie , kto stwierdzi czy zdanie powyżej ma sens?
Cytat:
Mogę wiedzieć jak jest różnica między wyglądem siedemnastolatki, a osiemnastolatki
siedemnastolatka próbuje wyglądać na 18 zeby pani w kiosku sprzedala jej papierosy przez co robi sobie tapete i wygląda na 20. Osiemnastolatka ma w zanadrzu silny argument, dowód tożsamości opiewający na lat 18 przez co nie musi się robić na starszą i wygląda młodziej od zrobionej sieemnastki.
To tylko taka refleksja
Ostatnio zmieniony przez **MJ** 31-08-2007, 17:49, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum