MySpace - serwis społeczności internetowej założony w 2003 roku, będący na 6 miejscu wśród najbardziej popularnych stron WWW w Internecie. Serwis ten oferuje między innymi blogi, konta e-mailowe czy możliwość tworzenia własnych galerii zdjęć. Jak podają twórcy tego portalu, konta założyło ponad 100 milionów osób z całego świata.
W 2005 roku zakupiony przez medialnego potentata Ruperta Murdocha za 580 milionów dolarów.
W 2006 tygodnik Time nazwał serwis MySpace "metropolią on-line" i wymienił (wspólnie z Wikipedią oraz YouTube) za wzorowe społeczności internetowe.
Wiek: 18 Dołączyła: 19 Sie 2005 Posty: 108 Skąd: Z daleka
Wysłany: 17-02-2007, 23:43
Myślę, że to dobry pomysł posiadać taką stronkę Poza tym to jest dobre rozwiązanie jako stronka zespołu, który dopiero co sie promuje. No i oczywiście integracja międzynarodowa Po prostu same plusy posiadania stronki. Mimo to ja jej nie posiadam ale to raczej z lenistwa
_________________ I tak pewnie skończy ten świat...
Stanie się ofiarą miłości a nie nienawiści.
Gdyż miłość zawsze była
bardziej niszczycielskim orężem...
Imię: domyśl się.
Wysłany: 18-03-2007, 18:36
Miałem konto (www.myspace.com/maroin), niestety, zostało ono "phishnięte" (ktoś ukradł mi hasło). Zapomniałem też hasła na skrzynkę e-mailową, no i beka. Po tym dałem sobie spokój. To była taka "zabawa w przyjaźń"
Myślę, że to dobry pomysł posiadać taką stronkę Poza tym to jest dobre rozwiązanie jako stronka zespołu, który dopiero co sie promuje. No i oczywiście integracja międzynarodowa Po prostu same plusy posiadania stronki. Mimo to ja jej nie posiadam ale to raczej z lenistwa
dokładnie
również dla zwykłego konsumenta wrażeń muzycznych to może być kopalnia wiedzy i nowych odkryć ..
sam konto mam i dosyć spore grono znajomych również
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum