jak sie zaraz obie nie uspokoicie to zadzwonie po dziadka i sie skończy dzien pieszego pasażera
a i sms-ów na dobranoc nie wyśle
łooo... dla mnie też jest róznica między koffam a kocham.
Każdy se pisze, jak se lubi. Ynteligentnie powiedziane.
Czasem lubię posłuchać Myslovitz. U nas byl nawet raz Rojek z zespolem na dniach mojej wioski
_________________ "Mówisz: wiem czego chcę, i że tego właśnie chcesz. W mieszkaniu brakuje powietrza,
więc połóż się przy mnie i zróbmy to teraz!
Pokażę Ci jak się spada z dachu, nauczę Cię jak się spada z dachu... "
Imię: Beata
Wiek: 20 Dołączyła: 17 Mar 2007 Posty: 4 Skąd: teraz Poznań
Wysłany: 19-03-2007, 22:24
Bardzo lubie Myslvitz na koncertach, głos Rojka jest wtedy naprawde cudowny. Wole troche starsze Myslovitz, ich wizerunek chłopców, śmieszą mnie ich teledyski z tam tego okresu (krótka piosenka o miłości). Moje ulubione płyty to Myslovitz, Sun Machin.
Imię: P jak Poison
Wysłany: 20-03-2007, 11:43
Nie jestem ich fanem, ale lubię ich płytę "Miłość w czasach popkultury" praktycznie wszystkie utwory mi się podobają, a szczególnie " Chłopcy", "Alexander", "Miłość w czasach popkultury", "Kraków" i "Dla Ciebie".
a ja lubie "szklany człowiek", "pocztówka", "chciałbym umrzeć przy Tobie" i "sprzedawca marzeń" ogólnie sporo mają fajnych kawałków, a koncerty..ehh kiedyś jak byli u mnie w mieście to myślałem ze się pożygam, wszystko od niechcenia ś[piewali. kilka dni po koncercie takie komentarze o nich słyszalem ze tylko śmiac sie i plakac..ehh
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum