Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3211 Skąd: że znowu?
Wysłany: 12-08-2006, 18:24
jakkolwiek napisał/a:
starsza i wykształcona, która od lat pracuje z młodzieżą nie równa się nieomylna.
za to moze ty jestes nieomylna? buhahaha
jakkolwiek napisał/a:
ależ bzdura. Ja mówię za siebie, to moje zdanie na temat twojej inteligencji. Nie napisałam, że cale forum uwaza, ze jestes glupia. ja tak uwazam.
no pewnie że za siebie,mało kto tak szybko ocenia, no moze dzieci w piaskownicy (Ty jestes głupi bo masz brzydkie wiaderko,a ty jesteś fajny bo masz ładna łopatke)
jakkolwiek napisał/a:
domyslam sie, ze po slowie gowno. jednak nie ma to sensu logoicznego, gdy przeczytasz zdanie kolejne.
bo nie pozwole by ktos w kim nie widze pozornie wiekszych wartości mnie obrażał.
kolejne zdanie świadczy juz tylko o Tobie, a jak to sie domysl "chodzaca inteligencjo"
jakkolwiek napisał/a:
Jesteś masochistką? Nie chcesz ze mna dyskutować, a jednak to robisz. Zabawne.
no pewnie że za siebie,mało kto tak szybko ocenia, no moze dzieci w piaskownicy (Ty jestes głupi bo masz brzydkie wiaderko,a ty jesteś fajny bo masz ładna łopatke)
Masz złe wspomnienia z dzieciństwa? Syndrom brzydkiego wiaderka?
Poza tym nie odpowiedziałaś na moje pytanie, jakie masz prawo mówić za wszystkich użytkowników forum.
juna napisał/a:
bo nie pozwole by ktos w kim nie widze pozornie wiekszych wartości mnie obrażał.
Nie wiem jakie wrtości wyznajesz. Rozumiem, że pozwoliłabyś aby obrażała cie osoba posiadajaca te wartosci?
juna napisał/a:
kolejne zdanie świadczy juz tylko o Tobie, a jak to sie domysl "chodzaca inteligencjo"
jakkolwiek napisał/a:
Jesteś masochistką? Nie chcesz ze mna dyskutować, a jednak to robisz. Zabawne.
[/quote]
Kolejne zdanie świadczy o tym, że uważam, że nie chcesz ze mną gadać, a jednak to robisz, wieć wniosek prosty: jesteś masochistką. O niczym więcej. Ponadto poniekd zależy ci na moim zdaniu na twoj temat, bo w przeciwnym wypadku miałbyś gdzieś to co piszę na twoj temat i ignorowałabyś to. Świadczy to o twoim niskim poczuciu własnej wartości.
Imię: Wszemiła
Wiek: 19 Dołączyła: 09 Sie 2006 Posty: 3211 Skąd: że znowu?
Wysłany: 12-08-2006, 18:38
jakkolwiek napisał/a:
Masz złe wspomnienia z dzieciństwa? Syndrom brzydkiego wiaderka?
Poza tym nie odpowiedziałaś na moje pytanie, jakie masz prawo mówić za wszystkich użytkowników forum.
to nie było stwierdzenie tylko domysł, który może byc zgodny z prawda a nie musi. Z tego co pamietam to raczej miałam ładne wiaderka.
jakkolwiek napisał/a:
Nie wiem jakie wrtości wyznajesz. Rozumiem, że pozwoliłabyś aby obrażała cie osoba posiadajaca te wartosci?
Pozwoliłabym jej na ocenianie mnie.
jakkolwiek napisał/a:
Kolejne zdanie świadczy o tym, że uważam, że nie chcesz ze mną gadać, a jednak to robisz, wieć wniosek prosty: jesteś masochistką. O niczym więcej. Ponadto poniekd zależy ci na moim zdaniu na twoj temat, bo w przeciwnym wypadku miałbyś gdzieś to co piszę na twoj temat i ignorowałabyś to. Świadczy to o twoim niskim poczuciu własnej wartości.
a nawet gdybym była to co? Na twoim zdaniu zależy mi tak jak na zeszłorocznym śniegu, ale lubie dyskutowac nawet na tak głupie tematy,a że aktualnie mi sie nudzi to masz ten zaszczyt że Ci odpisuję.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum