To tez ale człowiek który sie umartwia nad swoim życiem, uważa że nikt go nie rozumie i straszy swoim wygladem moim zdaniem nie zasługuje na chodzenie po ulicach, jestem nie tolerancyjny wobec emo i jak widze jednego to chętnie bym mu skopał dupe ... naprawde ... są obrazą dla metalu, punku i rocka ... moim zdaniem nie powinni istnieć ...
oho. człowieku... kończę dyskusję. jestem zniesmaczona tym co wypisujesz. ;/
dzieciak.
Mamusiu chłopiec zabrał mi samochodzik, rozstrzelajmy go!!!!
Czegokolwiek byś nie powiedziął ja po prostu ich nie na widze za styl bo sa obrazą dla ludzkości. Człowiek który umartwia sie nad soba i dołuje z dnia na dzień powinien sam sie wykończyć, całe szczęscie że emo lubią sobie żyłki podcinać .. szybko znikną planety ...
A na emo nie mam obrazy za to ze cokolwiek mi zrobili .. nie zrobili mi nic tak na prawde tylko ich zachowanie, sposób ubierania i muzyka jakiej słuchają wzbudza we mnie odrazę, nie lubie ich za sam byt ... dzieckiem też nie możesz mnie nazwać .. to jest jak z brukselkami, jeśli czegoś nielubisz to starasz sie to wyeliminowac ze swojego jadłospisu ... bez odbioru, nie chce się kłucić ...
_________________ "There are no unachievable goals
There are no unsaveable souls"
Czegokolwiek byś nie powiedziął ja po prostu ich nie na widze za styl bo sa obrazą dla ludzkości. Człowiek który umartwia sie nad soba i dołuje z dnia na dzień powinien sam sie wykończyć, całe szczęscie że emo lubią sobie żyłki podcinać .. szybko znikną planety ...
A na emo nie mam obrazy za to ze cokolwiek mi zrobili .. nie zrobili mi nic tak na prawde tylko ich zachowanie, sposób ubierania i muzyka jakiej słuchają wzbudza we mnie odrazę, nie lubie ich za sam byt ... dzieckiem też nie możesz mnie nazwać .. to jest jak z brukselkami, jeśli czegoś nielubisz to starasz sie to wyeliminowac ze swojego jadłospisu ... bez odbioru, nie chce się kłucić ...
W tym wypadku wiem ... Mówie o EMO ludzach którzy umartiwają sie nad swoim życiem u, słuchają angielskiego i kanadyjskiego punku(emo punku) oraz stosują mocny ciemny makijaż ... i wiem że robie OT ale po prostu nie potrafie ścierpieć EMO oraz kapel typu MCR
Dokłądnie iwme o czym ówie, o mojej nienawiści do emo za sama ich egzystencje o tym że jestem nietolerancyjny aż do bulu, ale jeśli tylko chodzi oten jedyny przypadek ... a teraz koniec tematu bo zaraz po9zbieramy bany za tego offtopa .... no chyba prze admini przykleją ten temat ....
moim zdaniem ludzie przesadzają z tym EMO ot taka przeciw waga - EMO jest modne to od razu dużo osób jest przeci EMO
za pół roku coś innego będzie modne to sie na to przerzucą, niektórzy poprostu muszą być anty
moim zdaniem ludzie przesadzają z tym EMO ot taka przeciw waga - EMO jest modne to od razu dużo osób jest przeci EMO
za pół roku coś innego będzie modne to sie na to przerzucą, niektórzy po prostu muszą być anty
to nei tak, po prostu nie lubie ludzi podchodzących zbyt emocjonalnie od otaczającego ich świata a tym sa emo dlatego też jest jak jest ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum