Ja słucham tylko takiej muzyki. Moim zdaniem nie ma lepszej!!!! wielu dj-ow mi sie podoba. np dj rocco, dj hubertus, thomas, max farenthide, barbarez, pafendorf, mns , e-max, aligator, elektron, beny benassi, tiesto i nie wiem czy to dj-ka ale groove coverage i wielu wielu innych, jak cos to pisz
no to powymieniales komercje ja jebie
[ Dodano: 01-05-2007, 22:58 ]
Ceemka napisał/a:
Ale mi to dało.
Nie bywam w klubach i nie wiem jaka to muzyka.
specjalnie dla Ciebie wrzuce link z jednym kawalkiem pokazowym. Docen to i przynajmniej przesluchaj caly kawalek bo uploada mam slabego
Imię: P jak Poison
Wysłany: 02-05-2007, 10:02
Alearan napisał/a:
Poison napisał/a:
Nagły Atak Spawacza (niektóre utwory poruszają ważne aspekty naszego życia)
Sowa bez oka?
Moja mama jest rastamanem?
Komar?
Anty Liroy?
Żartuję. Są powazniejsze. Wiem.
Myślałem raczej o: Benzedrin, Aleja nr 6 grób nr 4, Problem, Obróć się za siebie.
A pierdolicie. Skoro ja lubię słuchać danego gatunku i danych zespołów to ludzie mają prawo do słuchania muzyki klubowej. Każdy ma prawo do orgazmu. Muzycznego.
Racja ale w sumie nikt tu nie twierdzi inaczej
ale
Wysłany: 03-05-2007, 16:03
wujekkuna napisał/a:
Didek napisał/a:
Skoro ja lubię słuchać danego gatunku i danych zespołów to ludzie mają prawo do słuchania muzyki klubowej. Każdy ma prawo do orgazmu. Muzycznego.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum