Wysłany: 20-03-2006, 01:46 MUZYKA ELEKTRONICZNA - z czym wam sie kojarzy to pojęcie?
Elektroniczna muzyka to dosc szerokie pojęcie, ale ciekaw jestem waszych pierwszych odczuć kiedy słyszycie je. Z czym wam sie to kojarzy, fajnie, niefajnie?
muzyka alternatywna muzyka nowa syntetyczna i niech mi tylko K.M. nikt nie mówi tu o techno bo techno to techno
Ostatnio zmieniony przez NAMRAT JAHAD 20-03-2006, 20:07, w całości zmieniany 1 raz
Znak zodiaku:
Emcio [Usunięty]
Wysłany: 20-03-2006, 21:03
Szczerze? Moje reakcje za bardzo nie roznia sie od reakcji poprzednikow... ale na bolu uszu sie ni konczy - zazwyczaj powoduje to u mnie silna reakcje alergiczno-wymiotna... Techno zreszta tez
tablety, 15 latki z takim dekoltem ze widac im pepek, zapinanie lal przez łysych miesniaków w ubikacjach, białe rekawiczki, pedalsktwo na love parade i brak talentu (muzyke elektroniczna robi komputer nie człowiek)
_________________ The only thing you really know about me is........that's all you'll ever know
hehe, ciekawe że wiedziałem że będzie taka reakcja... Otóż musze was uświadomić że muzyka elektroniczna ma niejedno oblicze, no ale szkoda, że uprzedzenia są tak silne że brak jakiejkolwiek chęci odkrycia czegoś nowego... Nie zgadzam sie slipknot, że muzykę elektroniczną tworzy komputer, komputer obsługuje człowiek.. Tak samo nie można stwierdzić że muzykę rockową tworzy perkusja i gitara A komputer to urządzenie jak każde inne, a ile można ciekawych efektów uzyskać
Imię: Tomek
Wysłany: 01-04-2006, 17:32
SlipKnot napisał/a:
tablety, 15 latki z takim dekoltem ze widac im pepek, zapinanie lal przez łysych miesniaków w ubikacjach, białe rekawiczki, pedalsktwo na love parade i brak talentu (muzyke elektroniczna robi komputer nie człowiek)
Prawdziwą elektroniczną muzą jest wg. mnie drum'n'bass
zgadzam sie... ;]] choc mi osobiscie d'n'b coraz bardziej kojarzy sie ze zgrochowanymi 15stkami smigajacymi po praktycznie kazdym niegdys dobrym klubie , niestety...
maupatlen napisał/a:
drum and bass jest to rodzaj techno
to fajnie masz ahahah...
_________________ Niewolnik namiętności , zmysły w świecie maszyn.. bóg dał mi uśmiech , sen nadzieję której nie umiem stracić...
Jak dobrze nie widzieć ,że świat to gumowa piłka która od dawna ma odkręcony wentyl...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum