Gdzieś tam w dziale muzycznym alanho również zwracał Ci na to uwage
Jeżeli chodzi ci o to, że nie mam zdania to nie możliwe aby było to w dziale muzycznym ponieważ oprócz tego tematu wypowiadałem się jeszcze tylko na temat : "Świąteczne piosenki"
_________________ Takich dwóch jak nas trzech nie ma ani jednego ^^ ;]
Jakbym zaczela rozwalac teraz wszystko w pokoju i to nagrała- to byłby noise, tak?
Bardzo śmieszne....
KkINiO napisał/a:
Mam zdanie, tylko nie chce nikogo urazić
Jeżeli miał bys obrażać to nie pisz...
KkINiO napisał/a:
To ma „trochę” melodii, ale rytm? Ja się tam nigdzie go nie doszukałem...
Noise nie ma melodii, rytmu jest chotyczny i z czysto technicznego punktu widzenie to nie jest muzyka, ale z koleji jest czyms genialnym i niesamowytym, przy tej muizyce nie sposób sie nudzić czy smucić raczej przy zadnej innej muzyce nie odczujesz takiej głebi i tak ja przeżyjesz pozatym jest to bardzo stary rodzaj muzyki
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
To jest sprawa względna. Nudzić się nie da - jakbym musiał tego słuchać to chyba bym się popłakał.
No chyba, że ktoś jest masochistą i lubi, gdy do jego uszu dociera hałas nie do wytrzymania...
Cytat:
poza tym jest to bardzo stary rodzaj muzyki
Fakt. Od prehistorii człowiek zna nieznośne dźwięki. Tylko wcześniej nie nazywał ich muzyką...
_________________ używanie trudnych słów nie sprawi, że twoje wypowiedzi będą mądrzejsze...
ma , mój 6 lat ćwiczony genialny słuch potrafi wychwycić melodie ^^ a ten merzbow to jest to samo co noise'm?
Oj ogólnie nie ma, a to że przez kila sekund cos poleci to nie znaczy ze ma melodię...
Tak Merzbow czyli Pan Masami Akita gra/tworzy noise jest jednym z najbardziej znanych podmiotów artystycznych na świecie
maxx napisał/a:
To jest sprawa względna. Nudzić się nie da - jakbym musiał tego słuchać to chyba bym się popłakał.
No chyba, że ktoś jest masochistą i lubi, gdy do jego uszu dociera hałas nie do wytrzymania...
Niei i sam sobie zaprzeczasz. Płakał bys i bys sie nie nudził, bo nie znam nikogo kto płacze i sie nudzi za razem
Nie jestem masochista, ( chyba ) a to ze muzyka jest taka a nie inna to niczego nie oznacza, kazdego rodzaju muzyki mozna słuchać głosno.
maxx napisał/a:
Fakt. Od prehistorii człowiek zna nieznośne dźwięki. Tylko wcześniej nie nazywał ich muzyką...
Przestań sie nabijać...
_________________ "Autorytet, rząd, władza, państwo - każde z tych słów oznacza to samo - środek nacisku i wyzysku..."
eżeli chodzi ci o to, że nie mam zdania to nie możliwe aby było to w dziale muzycznym ponieważ oprócz tego tematu wypowiadałem się jeszcze tylko na temat : "Świąteczne piosenki"
bo to było w tym temacie a dokładniej chodziło o wypowiedź
KkINiO napisał/a:
Jak dla mnie to tego nie można chyba nazwać muzyką.
ma , mój 6 lat ćwiczony genialny słuch potrafi wychwycić melodie ^^ a ten merzbow to jest to samo co noise'm?
Oj ogólnie nie ma, a to że przez kila sekund cos poleci to nie znaczy ze ma melodię...
Tak Merzbow czyli Pan Masami Akita gra/tworzy noise jest jednym z najbardziej znanych podmiotów artystycznych na świecie
maxx napisał/a:
Niei i sam sobie zaprzeczasz. Płakał bys i bys sie nie nudził, bo nie znam nikogo kto płacze i sie nudzi za razem
Nie jestem masochista, ( chyba ) a to ze muzyka jest taka a nie inna to niczego nie oznacza, kazdego rodzaju muzyki mozna słuchać głosno.
maxx napisał/a:
Przestań sie nabijać...
Nie zaprzeczam. Przecież napisałem, że to nudne nie jest
maxx napisał/a:
Nudzić się nie da
Cytat:
Przestań sie nabijać...
Nie nabijam się. Dla mnie to są nieznośne dźwięki.
Cytat:
Ale mnie nie chodziło o głośność. I nie twierdzę, że jesteś masochistą. Dla mnie taka muzyka jest bardzo nieprzyjemna i musiałbym być masochistą, żeby jej słuchać. Ale każdy czlowiek jest inny...
Po prostu jakoś trudno mi uwierzyć, żeby ktokolwiek słuchał takiej muzyki dla wrażeń estetycznych a nie dla zwykłego szpanu...
_________________ używanie trudnych słów nie sprawi, że twoje wypowiedzi będą mądrzejsze...
Ale mnie nie chodziło o głośność. I nie twierdzę, że jesteś masochistą. Dla mnie taka muzyka jest bardzo nieprzyjemna i musiałbym być masochistą, żeby jej słuchać. Ale każdy czlowiek jest inny...
Po prostu jakoś trudno mi uwierzyć, żeby ktokolwiek słuchał takiej muzyki dla wrażeń estetycznych a nie dla zwykłego szpanu...
Wiem, że twierdzisz bo to ja napisałem ( mam mały dyleamt, ale nieważne ).
Jasne jest inny, ale nie wiem jak mozna taka muzyka szpanować, jestem człowiekiem wrażliwym i noise bardzo do mnie dociera i mnie przepełnia i to bardzo, wiele siebie w nim odnajduje. Chodz nie jest moim ulubionym stylem muzycznym.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum