[ Dodano: 15 Paź 2006 08:32 am ]
może i nielegalne ale to oni maja tak pochrzanionych wydawców którzy ustalają takie wygórowane ceny i póki się nic nie zmieni tak bedzie nadal.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 15-10-2006, 09:12
Meggi napisał/a:
,,Ich troje'' gra black metal. Ten charakterystyczny growling Wiśniewskiego sprawia, że aż włos się jeży na pośladku.
dokladnie
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Bo eMule musi chodzić 24/7 i ściągać trzeba dużo, a jak się nie ściąga to udostępniać i siedzieć na DonkeyServer No 1/2/3. No i mieć poprawny config połączenia, to wtedy kosi aż miło.
Imię: Wooof
Wiek: 20 Dołączył: 07 Lip 2006 Posty: 2019 Skąd: z okolicy
Wysłany: 27-10-2006, 22:40
unknown44 napisał/a:
No i mieć poprawny config połączenia, to wtedy kosi aż miło.
a mozesz podac dokladne parametry bo mi jakos tak mulowato chodzi.
_________________ Witam w rzeczywistości...
KOCHAM OLEŃKE :-*
Nie dbam o wasz szacunek...
Misja zyciowa: ignorowac prowokatorow i ludzi pustych, bo oni i tak zgina z wlasna glupota.
Wysłany: 01-11-2006, 19:26
ja ściągam muzę i filmy i co tam tylko chcę i nie uważam żeby to było jakieś przestępstwo. Oto Polska właśnie, gdybym miała kasę na wszystko to bym kupowała, zarobki małe, więc trzeba sobie radzić w inny sposób.
_________________ nie żyję wczorajszym dniem.
nie oddycham wczorajszym powietrzem.
kazdy kto ma komputer jest piratem bo nawet jak z netu nic nie sciaga to skad wzia np. windowsa worda nero czy inne tego typu programy jestem ciekaw czy ci co to te plyty pirackie konfiskuja i niszcza maja legalne oprogramowanie filmy muze itp.
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
racja nie kazdy jest piratem ale powiedz mi Meggi czy Ty masz wszystko na kompie orginalne ? a jak bym cie zapytal o to ile znasz osob ktore maja tylko i wylacznie legalne oprogramowanie to wymienisz z 1, 2 moze 3 osoby... wiem ze moj wojek ma wszystko na kompie orginalne ale to dlatego ze prowadzi firme i w razie kontroli mial by problem ale wiecej osob nie wymienie ...
_________________ "Bóg mówi, bierz, co chcesz... i płać".
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum